Всі категорії
Додати товар

Kросівки оригінальні трекінгові хайкінгові nike air zoom pegasus 38 ekiden university...

3999 грн
Опис

kросівки оригінальні трекінгові хайкінгові Nike Air Zoom Pegasus 38 ekiden University Gold Black DO2423-739 Laced в стані як в нової пари розміру 41, UK 7 , устілка 26 см модель унісекс. Вартість в магазинах від 160-200 євро.Модель унісекс

Тип взуття: спортивне взуття
Бренд: Nike
Призначення: для бігу

Верхній матеріал: синтетичний матеріал
Внутрішній матеріал: текстильний матеріал
Тип підошви: синтетичний матеріал

В 38-й раз нам представляють надзвичайно популярну модель тренувального взуття Nike Air Zoom Pegasus 38 ekiden.Виключно універсальну модель, яку обрали тисячі бігунів зі всього світу. Цінується людьми, початківцями свою пригоду з бігу, а також більш просунутими. Ми знайдемо в ній комфорт, довговічність і динамічну амортизацію, що робить цю взуття ідеальним варіантом для повсякденних тренувань. Остання версія відноситься до класичного дизайну попередніх версій моделі.

Які новини?

додатковий простір в передній частині стопи для більшого комфорту
новий сітчастий верх більш м'який і дихаючий
язичок з піноматеріалу знижує тиск на середню частину стопи
Переглянутий верх був оновлений на основі відгуків бігунів, тому тепер він більше повітропроникний і має більше місця для пальців ніг для більшого комфорту при тривалих пробіжках. Крім того, новий матеріал більш гнучкий, що сприяє тому, що він краще працює ногою під час активності, не надто обмежуючи її руху. Новий язичок з піноматеріалу знижує тиск шнурків.

Була використана легка, еластична і міцна піна React, яка перемогла в попередній версії, тому відмінно підійде для повсякденних тренувань різної інтенсивності. Він забезпечить високий рівень амортизації без обтяження. Газова подушка, розташована в передній частині черевика, забезпечує більшу динаміку за рахунок наближення її до стопи. Як і в попередній версії, повітряні подушки Zoom створені з урахуванням потреб різних статей, тому чоловічі та жіночі моделі мають різні характеристики газових подушок.

Вафельна конструкція зовнішньої підошви зобов'язана своєю формою Біллу Бауэрману, тренеру з легкої атлетики та співзасновнику Nike, який справив значний вплив на розвиток кросівок. Він експериментував і продовжував удосконалювати свої конструкції, прагнучи створити легку, але чіпку підошву. В одному з його експериментів вафельниця його дружини була пошкоджена, тому що він використав її для створення нової гумової вафельної підошви.

Колекція натхненна щорічній дводенній естафетою з Токіо в Хаконэ і назад, в якій беруть участь бігуни з університетів Японії. Ця особлива кольорова схема натхненна сходом і заходом сонця під час історичного японського забігу із приголомшливими видами, які супроводжують естафету в цьому році.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 41

Схожі товари