Всі категорії
Додати товар

‼️кросівки new balance 997 574 1500 39р 40р оригінал

2999 грн -4% 2899 грн
Опис

Доброї години доби!)
-Для цінителів якісного шкіряного взуття продам оригінал (сертифікат) взуття з Європи надходять з Англії Німеччини кросівки New Balance 997! По устілці 25-25.5см!
Кросівки CW997HBC New Balance SS19 – гарне придбання і для спортивних занять, і для активного проведення часу, і для повсякденного використання. Зручна модель пошита із синтетичної шкіри та якісного сітчастого текстилю, що дуже важливо для комфортного мікроклімату. Посилені області носіння та п'яти продовжать термін служби кросівок. Проміжна підошва з технологією ENCAP® є серцевиною з амортизуючого матеріалу EVA з поліуретановим обідком. Це гарантує максимальний комфорт під час ходьби або бігу, а також є запорукою надзвичайної міцності взуття. Підошва кросівок складається з комбінації міцної гуми та функціонального EVA. Наявність шнурівки та зручних язичків допоможе надійно зафіксувати взуття на нозі. Оригінальний дизайн взуття дозволить йому гармонійно доповнити спортивний або повсякденний гардероб сучасної спортсменки.

Технологія ENCAP®.

Матеріал: екошкіра/сітка/гума/EVA/поліуретан.

Колір: рожевий/білий/сірий/синій.

Країна-виробник: Індонезія.
-Є ВІДГУКИ покупців на інших сайтах продажів за вашим бажанням можу скинути!
-Дивіться інші мої лоти продажів, додаємо в обрані покупці є багато різних цікавих оновлень звертайтесь, пишіть, буду радий вам допомогти підберемо!)
Наявність уточнюємо

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • 39
  • 40
Матеріал:
Замша Сітка
Призначення:
Для бігу Спортивні Для повсякденного носіння
Сезон:
Довжина устілки:
25 см

Схожі товари