Всі категорії
Додати товар

Бігові кросівки asics gel-kayano 14 silver gold оригінал

2400 грн
Опис

Бігові кросівки Asics GEL-KAYANO 14 Silver Gold Оригінал. Art.N TN850 Стан ідеал. Р.37,5 устілка за фактом 24,5 см на стопу 24 см. Виробник-В'єтнам.

Asics GEL-KAYANO 14 погляд на ретромодель повертає естетику кінця 2000-х років із відсиланням до легендарної серії GEL-KAYANO, вони стали першою версією в лінійці, розробленої не Тосікадзу Каяно. У моделі характеристики взуття категорії Performance доповнюються нові матеріали та технології. Таке передавання естафети дає нове життя традиційним цінностям лінійки, водночас виводячи її на новий шлях еволюції. Посадка верху, натхненна серією OG, була покращена, водночас шкіряні та сітчасті накладки 2008-го були збережені. Верх виконаний із сітки для додаткової повітропроникності. Система зовнішньої підтримки п'яти External TPU Heel Counter фіксує п'яту в фазах приземлення та відриву носка від землі, забезпечуючи стабільність під час пробіжки. Анатомічна формована устілка ORTHOLITE lasting виконує функцію підтримки стопи та додатково амортизує. Оновлена міжпідошва забезпечує легкість, гнучкість і довговічність. Система SPACE TRUSSTIC забезпечує стабільність і знижує загальну вагу, що сприяє плавнішому перекату. Ця додаткова стабільність доповнюється глибшими гнучкішими канавками в передній частині стопи, які створюють плавніший перекат між носком, даючи змогу взуттю рухатися природніше разом зі стопою. Система підтримки Dynamic DUOMAX у проміжній підошві забезпечує кращу підтримку та допомагає протистояти надмірному перенапруженню, знижує навантаження на стопу у разі гіперпронації та забезпечує плавний перехід від приземлення до відштовхування. Легендарна технологія GEL Cushioning System в носінні та п'яті для максимального поглинання ударного навантаження. Міцний протектор складається з елементів, розділених жолобками, для підвищення гнучкості у всіх напрямках і природнішого діапазону руху. Матеріалом зовнішньої підошви є гума Molded AHAR, яка розміщується в місцях підвищеного зношування, продовжуючи термін експлуатації кросівок. Світловідбивні елементи для підвищення рівня безпеки пересування темної пори. Модель призначена для спортсменів із гіперпронацією стопи. Перепад від п'яти до носка: 10 мм.

Технології: Dynamic DUOMAX; ORTHOLITE; Asics GEL Cushioning System; SPACE TRUSSTIC; External TPU Heel Counter; Molded AHAR(Asics High Abrasion Rubber)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Золотистий
Розмір:
  • 37.5
  • 38