Всі категорії
Додати товар

Ультралегкі фірмові кросівки reebok crossfit nano 7.0 dtd 38 р.

850 грн
Опис

Жіночі кросівки для кросфіту Reebok CROSSFIT NANO 7.0 B з інноваційним дизайном доводять, що кожну секунду можна використовувати максимально ефективно — чи то заняття спортом, чи то повсякденний активний відпочинок. Ультралегка, сучасна модель розроблена з поєднання унікальних матеріалів відповідно до технологічних досягнень торгової марки Reebok. Легкий і гнучкий корпус створений із високотехнологічної тканини NanoWeave, яка робить взуття максимальним зносостійким, повітропроникним і комфортним. Конструкція адаптується до індивідуальних особливостей стопи для неперевершеної стабілізації. Конструкція миска повторює анатомію стопи та чудово фіксує носову частину кросівка. Стійка до зношування та гнучка підошва виготовлена з кристалічного каучуку та вирізняється винятковою міцністю. Ребриста підошва з технологією ROPEPRO дає змогу ефективніше чіплятися ногами за нерівну поверхню. Додаткова вставка на п'яті для фіксації стопи під час виконання силових вправ.
Вага однієї напівпари (розмір 38): 242 г — легкі для більшої мобільності
Перепад 4 мм між п'ятою та носком для кращої стійкості Гігієнічна устілка Ortholite не тільки перешкоджає появі неприємних запахів усередині взуття, але й забезпечує оптимальну амортизацію. Контрастне виготовлення ходової частини в чорно-білій колірній гамі додає образу автентичності та неповторного зовнішнього вигляду. Асиметрична тонована шнурівка та тонкий компресійний язичок допомагають відрегулювати найзручнішу посадку без зайвого тиску. Завдяки анатомічній формі миска та низькопрофільному силуету кросівки створюють бездоганну підтримку та абсолютну свободу рухів під час бігу, тренувань і виконання силових вправ
Дизайн чудово поєднується зі спортивним екіпіруванням та аксесуарами бренда Reebok.
Взуття у чудовому стані. Розмір 38. Довжина устілки — 24,5 см. Максимальна ширина устілки — 87 мм. Кросівки на стандартну або дещо ширшу повноту стопи.
Виробництво — В'єтнам.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • 38
Матеріал:
Синтетика Текстиль
Призначення:
Для бігу Спортивні Для повсякденного носіння
Принт:
У смужку
Довжина устілки:
24,5 см

Схожі товари