Всі категорії
Додати товар

Чудові фірмові комбіновані трекінгові кросівки meindlfilex 5 1/2 р

920 грн
Опис

Сьогодні MEINDL залишається однією з небагатьох компанії, чиє основне виробництво розташовується безпосередньо в Німеччині, у місті Kirchanschöring, у Баварії. За понад 300-річну історію Meindl зберіг сімейні традиції та секрети виготовлення взуття, не відставаючи водночас від передових технологій свого часу. Кожен шов, кожен елемент пропрацьовується з німецькою дотошністю й ретельністю. До процесу привертаються майстри-сапжиці, які буквально розуміють вираз «прикласти умілі руки». Ці особливі люди-регулятори мають неоціненний досвід і почуття, необхідні для роботи з основним матеріалом — шкірою та дають змогу їм робити продукт найвищої якості. Чудове розуміння запитів споживачів, інноваційний підхід і натхнення Баварських Альп дають змогу компанії створювати надійні та довговічні трекінгові черевики.
Meindl дає своїм черевикам власний знак якості «HAND CRAFT SHOES&BOOTS», визнаний у всьому світі. Компанія виробляє понад 1 мільйон пар взуття на рік і її колекцію містить понад 300 моделей. Від міських сандалів, черевиків для трекінгу та взуття для альпінізму, до двошарових зимових чобіт, розрахованих на температури до -50 °C і спеціальних мисливських і військових моделей.
Будь-яке трекінгове взуття Meindl виробляється із застосуванням технологій Gore-Tex:
Extended Comfort Footwear — мембрана, що ідеально підходить для застосування у виробництві спортивного взуття, оскільки створює чудовий кліматичний комфорт, особливо за високих температур, викликаних фізичними навантаженнями. Кросівки Meindl виробляються саме з цією мембраною.
Подвійний шов (спеціальне сплетіння швів — першим зшивається зовнішня частина черевика та устілка, а другим пришивається підошва)
Чудова якість і надійність — ось що поєднує в собі взуття Meindl.
Продаються чудові жіночі трекінгові кросівки Meindl. Модель Мeindl Рflege 2 Gore-Tex. Верх виробу представляє комбінацію товстої м'якої натуральної замші оливкового кольору та водонепроникної сітчастої мембрани зеленувато- сірого кольору. Язичок об'ємний текстильний, з'єднаний із зовнішньою стороною планок для шнурування водовідштовхувальними вставками. Мис виробу надійно захищений прогумованим покриттям. У задній частині кросівок є фігурні гумові вставки, що забезпечують фіксацію гомілкостопу. М'які об'ємні круглі шнурки бежевого кольору протягуються через петлі, виготовлені з м'якої двоколірної тасьми
У верхній частині — пара рухомих металевих півкілець. На заднику пришита міцна петля — для зручності надягання взуття.
Виворітна сторона кросівок обладнана фірмовою мембраною Gore-Tex.
Мембрана GORE-TEX робить взуття вологостійким і дає змогу відводити вологу від стопи. Одночасно, вона є повітропроникною. Устілка фірмова м'яка знімна — Meindl AIR-ACTIVE.
Підошва складається з міжпідошви (легкий амортизаційний синтетичний матеріал EVA бежевого кольору) і фірмової основної підошви, виготовленої з високоякісної зносостійкої рифленої гуми з увімкненням ділянок із жорсткішої міцної гуми оливкового кольору (по центру підошви).. Підошва з якісним чіпким протектором.
Кросівки чудово підійдуть для щоденного використання, активного проведення дозвілля, подорожей і прогулянок у парку.
Взуття має чудовий стан.
Розмір 38 1/2. Довжина устілки — 25 см. Максимальна ширина устілки — 86 мм. Кросівки на стандартну повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
  • Сріблястий
Розмір:
  • 38.5
Матеріал:
Замша Гума Синтетика
Призначення:
Спортивні Для трекінгу
Тип підошви:
Пласка
Мембрана:
Gore-Tex
Довжина устілки:
25 см