Всі категорії
Додати товар

Чоловічі шкіряні кросівки

2322 грн
Опис

У наявності розміри -- 40,41,42,43,44,45 рр.

Матеріал верху -- натуральна шкіра

Матеріал підкладки ― текстиль

Матеріал устілки -- текстиль

Матеріал підошви ― ТЕП

Яскраві чоловічі шкіряні кросівки виготовлені згідно з аналогами вапняної компанії-виробника тільки в Україні та з вітчизняної натуральної шкіри. Спортивне взуття цієї моделі чудово підійде на кожен день, під джинси або споривки. Верх зроблений із натуральної шкіри темно-коричневого кольору. Також є гірчичні елементи з боків башмака. гірчичними також є шнурки, але їх за бажання та практичності можна замінити на коричневі. До речі, закаблуки кросівок цієї моделі оброблені прогумованими гіркими вставками, які добре комбінують із такими ж елементами на підошві та ємблемою на боці. Окремо потрібно винести такі переваги моделі кросівок -- виріб зроблений із високоякісної шкіри від українського виробника. На носку нашиті елементи товстої шкіри для міцності. - Рельєфна підошва ТЕП. Вона не затрудить ваші рухи, а навпаки зробить їх легкими та комфортними. - завдяки кільком колірним комбінаціям на кросівках, можна з легкістю змінювати колір шнурків і завжди бити в тренді. Вибирайте саме чоловічі шкіряні кросівки Ціни в нашому інтернет-магазині дуже демократичні та привабливі. Ми знайдемо саме ваш розмір.

Головне правило нашого інтернет-магазину -- клієнт має бути задоволений! Ми виконуємо всі наші замовлення вчасно та зі 100%-ною гарантією якості.

Ми готові працювати для вас 24 години й будемо дуже раді, коли плоди нашої праці принесуть вам ще більше задоволення від використання нашої продукції!

Ми надалі розширюємо наш модельний ряд, спираючись на модні тенденції і прислухаючись до вашим бажанням і пропонуванням! Благодарим за надану довіру до нас і наших товарів!

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для чоловіків
Призначення:
Спортивні
Сезон:
Тип підошви:
Каблук

Схожі товари