Всі категорії
Додати товар

Кросівки ecco. оригінал

2080 грн -22% 1640 грн
Опис

Стильні кросівки ECCO - це максимальний комфорт і футуристичний дизайн. Шкіра з перфорацією дозволяє нозі "дихати" і покращує мікроклімат усередині взуття.
• Взуття виконана з шкіри яка - в 3 рази щільніше і міцніше інших видів шкір, при цьому вона тонка, еластична і стійка до подряпин.
Взуття зі шкіри яка — унікальна розробка від ECCO. Шкіра прекрасно пристосована до зміни температур, вона зберігає тепло в морози і добре «дихає» в спеку.
• При виготовленні підошви використовується зносостійкий, легкий, гнучкий, м'який матеріал - поліуретан. Підошву з поліуретану кріплять до верху черевика методом вулканізації.
• POLIYOU - устілка складається з трьох шарів: верхній шар - поліестер, внутрішній шар – спінений PU з прошарком з великих осередків, третій шар – поліестер. Внутрішній шар забезпечує відмінну циркуляцію повітря і вбирає вологу. Така конструкція забезпечує комфорт і зручність за рахунок м'якості, а ноги завжди залишаються сухими.
• Підошва, виконана з новітньої технології (ECCO FLUIDFORM Technology ) забезпечує ідеальний баланс амортизації і відштовхування від поверхні, як в місті, так і за його межами.

Розмір 35, устілка: 23,5 см

Можливий повернення, якщо не підійшов розмір.

Багато моделей минулих сезонів за доступними цінами

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 35
Матеріал:
Шкіра Поліуретан Поліестер
Продавець
tamara_ecco
TopECCO Ukraine
Супер-продавець
Київ
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари