Всі категорії
Додати товар

Кросівки жіночі снікерси бордові skechers women's flex appeal

1425 грн

розпродаж до 11 Травень

998 грн
Опис

Кросівки жіночі снікерси бордові Skechers women's Flex Appeal (Розмір 38,5 (UK5,5, EU38,5)) Модель Low-Top Sneakers SN 12765 2,0. Колір зливу. Верх із сітчастого спортивного трикотажу на трикотажній підкладці з еластичною передньою панеллю. Устілка Memory Foam з повітряним охолодженням. Шнурівка – гумка. Легка, м'яка, амортизуюча підошва FlexSole 2,0. Розмір 38,5 (UK5,5, EU38,5). Довжина устілки 25,5 см, ширина 9 см Ціна 1388 грн. Эти фирменные, оригинальные кроссовки привезены для Вас из Европы и их можно приобрести с пересылкой по Украине как по предоплате (любой почтовой службой), так и наложенным платежом (только Новой Почтой). При заказе наложенным платежом необходима предоплата за пересылку в обе стороны до 150 грн. На эту сумму будет снижен размер наложенного платежа при получении.
При оформлении заказа мы забронируем их для Вас на 2 дня. Оплата на карту ПриватБанк. Отправляем Новой Почтой в день оплаты, Укрпочтой и другими операторами на следующий день.
У Дніпрі Ви можете приміряти їх і інші фірмові речі нашого асортименту в шоу-румі, або при зустрічі. Не купуйте собі обновки, не побувавши у нас.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 38.5
Матеріал:
Трикотаж

Схожі товари