Всі категорії
Додати товар

Жіночі кросівки ecco terracruise lt 825773 59105

4000 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO. Прохання при замовленні уточнювати наявність Вашого розміру. Комфортні легкі дихаючі жіночі кросівки ECCO TERRACRUISE LT 825773 59105 зроблені з одношарової повітропроникною сітки, яка забезпечує циркуляцію повітря ніг, щоб зберегти свіжість. і оптимальний мікроклімат усередині взуття. Модель виконана в ніжному сірому кольорі , відповідному максимально до літніх кольорів одягу і дуже практичному до забруднення.. Оживляє сірий верх верх контрастна біла підошва і декоративні яскраво кораловые шнурки і підкладка. Модель має знімну текстильну устілку. Кольорове виконання моделі просто чудово! ECCO TERRACRUISE -це легка, функціональна модель в спортивному стилі з дихаючих матеріалів. Модель виготовлена з комбінації синтетичних невыгораемых легко миються матеріалів і текстильної сіточки з боків верху взуття. Сітчасті вставки верху сприяють проникненню свіжого повітря і його циркуляції навколо стопи. Анатомічна конструкція повторює форму стопи, забезпечуючи ідеальну посадку, а система Speed-Lace дозволяє швидко фіксувати кросівки на нозі. Кросівки ECCO TERRACRUISE мають гнучку підошву, яка сприяє амортизації і надійному зчепленню з будь-якою поверхнею. ECCO TERRACRUISE - це супер легкі, яскраві і модні кросівки. Модель підійде практично під будь-який спортивний одяг і ,звичайно, джинси. Універсальні кросівки ECCO TERRACRUISE мають світловідбиваючі елементи, які забезпечать вашу безпеку під час вечірнього тренування а повітропроникною сітка гарантує свіжість. Модель літніх жіночих кросівок ECCO TERRACRUISE LT 825773 59105 ідеально підходить для бігу і активного способу життя. Ось основні характеристики ECCO TERRACRUISE LT 825773 59105 - • Верх кроссовок виконаний з текстильної сітки, яка дозволяє ногам дихати і створює ідеальний мікроклімат у спекотні дні. • Система швидкого шнурування дозволяє легко надягати і знімати взуття, а також допомагає підібрати ідеальну посадку по нозі. • Двокомпонентна спортивна підошва створена для бігу по пересіченій місцевості – вона надає поліпшений амортизацію і зчеплення з поверхнею. • Технология FLUIDFORM™ повторяет естественные изгибы стопы, обеспечивает отличную амортизацию и высокое качество сборки без клея и швов.
• Модель снабжена светоотражающими элементами.

Надежное сцепление с любой поверхностью.

Превосходная амортизация и комфорт.

Прочная легкая гибкая подошва для любых видов активного отдыха.

Невероятная легкость конструкции в сочетании с отличным качеством и долговечностью модели.

Бренд ECCO - датский производитель модной обуви, которая анатомически соответствует ноге. Вся обувь ECCO легкая, гибкая и удобная, предназначенная для активного образа жизни.

Несомненно кроссовки ECCO TERRACRUISE LT 825773 59105 станут Вашей любимой парой обуви в весенне-летний период и для занятий фитнесом зимой в спортивном зале

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 37
  • 39
Матеріал:
Синтетика Текстиль
Сезон:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
31% виконаних замовлень
Була

Схожі товари