Всі категорії
Додати товар

Кросівки nike w zm winflo 5 run shield ao1573-200 оригінал

1750 грн
Опис

йдуть без коробки

US 7 , UK 4.5 , EUR 38 , CM 24 ,довжина устілки від краю до краю 25 см (включно з бортиком) і ширина 8,7 см

Доставка:
Відправляю Новою поштою по частковій (130 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

Колекція: NIKE AIR ZOOM

Кросівки для бігу Nike ZOOM WINFLO 5 RUN SHIELD – 5-те оновлення у серії ZOOM WINFLO, забезпечують комфорт, відмінну вентиляцію та оптимальну амортизацію. Конструкція верху за технологією Dynamic Fit адаптується до форми стопи, створюючи щільну посадку та запобігаючи прослизу стопи. Дихаючий сітчастий верх Еngineered mesh з кабелями Dynamic Flywire для надійного блокування і адаптивної підтримки, що настроюється. Дихаюча мембрана Nike Shield допомагає блокувати вологу ззовні, дозволяючи проходити повітрі і не допускаючи перегріву ніг, а технологія Dri-FIT працює для повітропроникності та відведення вологи.

Герметичні шви захищають від вологи. Система швидкого шнурування полегшує регулювання посадки. Двошарова підошва Cushlon із захисним бар'єром Crashrail для ідеального поєднання стабільності, підтримки та гнучкості, що пом'якшує вплив ударних навантажень на суглоби. Блок Nike Zoom Air в області п'яти для швидкої, чуйної амортизації та блискавичного повернення енергії. Повнорозмірна гумова підошва з шаблоном Waffle traction для надійного зчеплення на будь-якій поверхні. Гнучкі канавки Flex grooves у рельєфі підошви забезпечують гнучкість та повний діапазон руху. Перепад від п'яти до шкарпетки: 10 мм. Логотип Swoosh на бічних сторонах кросівки та язичці. Світловідбивна деталізація.

Технології: Nike Shield; Dri-FIT; Еngineered mesh; Dynamic Fit; Nike Flywire; Nike Zoom Air; Cushlon; Crashrail; Flex grooves; Waffle traction pattern

Матеріал: текстиль / поліуретан / композитний матеріал

Колір: коричнево-бежевий / графіт / рожево-бежевий / кораловий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38
Сезон:

Схожі товари