Всі категорії
Додати товар

Кросівки the north face ultra vertical vibram оригінал

1650 грн
Опис

йдуть без коробки

без дефектів

US 7, UK 5 , EU 38 , 24 CM , довжина устілки від краю до краю 24.4 см (включно з бортіком) і ширина 8,3 см

Доставка: Відправляю Новою поштою по частковій (150 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

це бездоганне поєднання стилю, сучасних інновацій і відмінної якості виготовлення в кращих традиціях торгової марки.

Низькопрофільна конструкція з суперміцним, зносостійким верхом, розробленим з високотехнологічних матеріалів, забезпечить максимум підтримки та свободи рухів в області щиколотки. Продумана до дрібниць модель гарантує ефективне зчеплення та впевненість у кожному кроці під час подолання складних маршрутів, включаючи спуски та підйоми.

Для стабілізації стопи передбачено вставку з піноматеріалу ЕВА, яка гасить удар і знижує навантаження на стопу. Технологія FlashDry™ дозволяє ногам завжди залишатися в сухості, підтримує відчуття свіжості та прохолоди за будь-яких обставин.

Система ESS Snake Plate™ для захисту від нерівних, кам'янко янистих поверхонь, що заходити на передню частину взуття, протекторна підмітка Vibram®, що підсилює вставки на корпусі – в цій моделі усе продумано для комфортного та довговічного використання.

Яскравий, неповторний дизайн допоможе перетворити Ваш прогресивний спортивний образ і задасть правильного настрою на весь день. Кросівки ідеально підійдуть для трейлраннінгу та тривалих піших прогулянок. Ущільнений задник надійно утримує п'ятому яту на місці, захищаючи взуття від ударів про нерівність рельєфу. Матеріали верху: текстиль, високотехнологічні матеріали

Підкладка: Текстиль Устілка: OrthoLite®

Підошва: гума Застібка: шнурівка

Технології: FlashDry™, Vibram®, EVA, CRADLE™, ESS Snake Plate™

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 38
Матеріал:
Синтетика Текстиль

Схожі товари