Всі категорії
Додати товар

Кросівки new balance fresh foam crag v2. оригінал із сша.

1863 грн
Опис

Кросівки New Balance Fresh Foam Crag v2.
Оригінал із США.

Розмір 35. --- USA 3 - (європейський 35) - заявлена виробником устілка 22 см - реальний вимір устілки 22,5 см - В НАЯВНОСТІ

Модель Fresh Foam Crag v2, об'єднуючи елементи трейловой і класичної взуття, є перетином лінійок для спорту й повсякденної носки.
Друга версія моделі розроблена з більш детальною опрацюванням верху, де використовується комбінація щільних і сітчастих матеріалів для забезпечення комфортної посадки і підтримки стопи.
Проміжна підошва Fresh Foam, що складається з різноспрямованих класстеров різної щільності забезпечує оптимальний баланс амортизації та стабілізації стопи.
Продовжуючи ідею змішування трейла і повсендевности, ми доповнили модель підметкою All Tread, яка забезпечує чудове зчеплення як на пересіченій місцевості, так і на асфальтовому покритті.
Готовність до бездоріжжю: кросівки Fresh Foam Crag v2 для трейлраннинга розроблені, щоб допомогти вам прокладати нові траси, поєднуючи в собі свіже поєднання функціональних і модних характеристик.
Амортизуючий комфорт: ці кросівки для активного відпочинку забезпечують м'яку підтримку під ногами з міжпідошвою Fresh Foam, що амортизує, яка точно спроектована для забезпечення надм'якого і легкого бігу.
Універсальне зчеплення: кросівки Fresh Foam Crag v2 для трейлраннінгу мають підошву з виступами AT Tread, що забезпечує універсальне зчеплення як на дорозі, так і на бездоріжжі.
Сила поєднується зі стилем: напівпрозора моно-сітка та тасьма поєднують у собі майбутній стиль та культову ДНК New Balance Trail, створюючи дихаючі та міцні кросівки з міцним зовнішнім виглядом.
Зручна підтримка: впевнено долайте стібки завдяки надійній застібці на шнурівці та зручній конструкції цих зручних кросівок New Balance для трейлраннінгу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 35
Продавець
juliausa
juliausa
Супер-продавець
Первомайськ
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари