Всі категорії
Додати товар

Жіночі кросівки чорні текстильні на об'ємній підошві 36р.

550 грн
Опис

Дуже класні чорні текстильні кросівочки-шкарпетки. М'які, суперзручні літні кросівки. Суперстильні, лаконічні й акуратні.
Підійдуть як для повсякденного носіння, так і для занять спортом. М'який текстильний верх адаптується під будову стопи, підошва гумова, дуже гнучка. Підійдуть на ногу середньої повноти.
Для вибору свого розміру дивіться розмірну сітку на цю модель: (Рекомендується брати прищів, оскільки текстиль добре тягнеться й лунає) :

36р - 23 см

Перед оформленням замовлення уточнюйте наявність розміру!!

Заміри устілки ми робимо самі, вручну.
Відсилання Нової або Укріпкою. Відсилання Новою поштою щодня, крім неділя. Відсилання Укомпактів у такі дні, як: Вівторк, четвер, п'ятниця, субота зранку.
Доставки Джастін немає.
Оплата здійснюється на карту Приват банку або накладеною платежою, з мінімальною передоплатою на доставку. Або ж можете скористатися безпечною оплатою через Шафу
Дуже відповідально ставитеся до вибору потрібного вам розміру. Щоб не помилитися у виборі, виміряйте правильно свій розмір, дотримуючись інструкції:
Щоб визначити свій розмір взуття, потрібно виміряти стопу. Рекомендують робити це наприкінці дня, тому що ноги розтоптуються і стають більшими. Встаньте на аркуш паперу та обведіть ногу олівцем. Для точнішого вимірювання обприймайтеся п'ятою, наприклад, у стіну. Для визначення довжини стопи виміряйте відстань між най опуклішими точками (A і B)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари