Всі категорії
Додати товар

Жіночі червоні кросівки мокасини зі стразами на білій підошві весняно-річні гіпаніс україна

470 грн
Опис

Виробник українська фабрика GIPANIS. За дуже приємну та скромну ціну ви отримаєте кросівки, дійсно, дуже гарної якості та сучасний, модний дизайн.

Кросівки без шнурків, легко одягаються, з квадратними стразами смужками. Підошва виготовлена зі спіненого ПВХ — дуже легка, гнучка, не просаджується у разі тривалого використання, має амортизаційні властивості. Завдяки текстильному матеріалу, нога добре провітрюється й не парить.

Висота підошви спереду 2 см, ззаду 3 см. Самі кросівки досить легкі та зручні. Ідеально підійдуть для щоденного використання.

Повномірні. Підійдуть на середній повноті ногу та ширші середні.

Для вибору свого розміру дивіться розмірну сітку на цю модель. Якщо у вас широка ніжка та любите, щоб взуття було вільною, беріть по першому заміру. Якщо ніжка не широка, і любите взуття, щоб сиділо чітко без запасу, беріть по другому заміру. (замір зроблений усередині кросівка, оскільки в цій моделі сама устілка йде менше, ніж розмір кросівка)

36р — 23,7 см

38р. - 25 см
Заміри устілки ми робимо самі, вручну.
Відсилання Нової або Укріпкою. Відсилання Новою поштою щодня, крім неділя. Відсилання Укомпактів у такі дні, як: середовище, четвер, п'ятниця, субота зранку.
Доставки Джастін немає.
Оплата здійснюється на карту Приват банку або накладеною платежою, з мінімальною передоплатою на доставку. Або ж можете скористатися безпечною оплатою через Шафу
Дуже відповідально ставитеся до вибору потрібного вам розміру. Щоб не помилитися у виборі, виміряйте правильно свій розмір, дотримуючись інструкції:
Щоб визначити свій розмір взуття, потрібно виміряти стопу. Рекомендують робити це наприкінці дня, тому що ноги розтоптуються і стають більшими. Встаньте на аркуш паперу та обведіть ногу олівцем. Для точнішого вимірювання обприймайтеся п'ятою, наприклад, у стіну. Для визначення довжини стопи виміряйте відстань між най опуклішими точками (A і B)

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 36
  • 38
Принт:
У смужку

Схожі товари