Всі категорії
Додати товар

Кросівки nike epic react flyknit 36р вязанні чорні

2800 грн -29% 2000 грн
Опис

Кросівки nike flyknit — улюблена модель для бігу по асфальту. Купувала восени на Хрещатику в офіційному магазині, за необхідності знайду виписку. Вдосконалені металеві нитки, що не так легко рвуться. потоптала в пральній машині — сіли на один розмір, хоч плач. Бо у них вязаний верх. Підошва у моделі пружинити, обожнюю бігати в цій моделі юбимые кросівки. Особливість — в'язаний верх і дуже пружиниста підошва. Мій захват, таки підібрала собі розмір і щасливо ношу навіть взимку ). Вартість в магазині — 6 600 грн Купувала у Києві на Хрещатику.
Є дірочка невелика на носочку

Nike React — это легкий, долговечный, ультрамягкий и невероятно упругий пеноматериал. Он реагирует на давление при каждом шаге, быстро возвращая свою исходную форму. Чем энергичнее шаг, тем больше возврат энергии.

Легкость и надежная посадка
Легкий верх из эластичного материала Flyknit обеспечивает циркуляцию воздуха во время бега. Он повторяет форму стопы для поддержки при каждом шаге.

Стабилизация при беге
Новая форма литой области пятки создана с учетом пожеланий бегунов и обеспечивает стабилизацию для защиты стопы во время тренировки.

Кросівки Nike Epic React Flyknit 2 з яскравим дизайном, плавними лініями і легкою конструкцією виводять лінійку на новий рівень. Вдосконалений верх з матеріалу Flyknit повторює форму стопи для ідеальної підтримки. Довговічний піноматеріал Nike React витримає будь-які випробування, забезпечуючи м'якість і пружність для комфорту протягом всієї пробіжки. https://www.nike.com/de/t/react-infinity-run-flyknit-3-strassenlaufschuh-fur-V2tvkX/DD3024-001

Стан: Хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36
Продавець
kamstyle
kamstyle
Супер-продавець
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари