Всі категорії
Додати товар

Бомбезні замшеві туфлі сліпери gomila intersole р.38

1800 грн
Опис

Бомбезні замшеві туфлі сліпери Gomila Intersole р.38 (по устілці 24,5 см) б/у в чудовому стані.
Зовні натуральна верблюжа замша, всередині натуральна шкіра. Комфортна пом'якшена ортопедична шкіряна устілка. Колір коричнево-шоколадний? Вишивка золотиста.
Якість просто шикарна!

Трохи про бренд:
Ласкаво просимо до Gomila Intersole, де майстерність поєднується з розкішшю на кожному кроці. Заснована 1866 року, наша діяльність почалася з створення вишуканого шкіряного взуття, черевиків і аксесуарів ручної роботи для чоловіків, жінок і дітей.
Спадщина майстерності. Маючи спадщину, що ґрунтується на перевірених часом традиціях, Gomila Intersole пройшла через умілі руки багатьох власників, кожен із яких зробив свій внесок у розвиток нашого бренда. Сьогодні ми з гордістю підтримуємо цю спадщину, поєднуючи позачасову майстерність минулого із сучасною елегантністю.
Безкомпромісна якість. В основі Gomila Intersole лежить міцна прихильність якості. Кожна пара наших шкіряних виробів ручної роботи є свідченням ретельної майстерності, створюючи не просто взуття, а витвір мистецтва, що перевершує модні тенденції. Міжнародна елегантність. Наші творіння знайшли вдома в усьому світі, прикрашаючи ноги вимогливих людей, які цінують поєднання комфорту, стилю й довговічної якості. Від Нью-Йорка до Токіо компанія Gomila Intersole заслужила своє місце серед світових цінувальників вишуканих виробів зі шкіри.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • 38
  • 37.5
Категорії:
Матеріал: