Всі категорії
Додати товар

Hey dude оригінал

1250 грн -4% 1200 грн
Опис

Hey Dude оригіналі макасіни .
Запатентовані італійцями.
Дуже зручні та комфортні.
Є у різних моделях розмір 35, 36 та 37.
Уточнюй будь ласка моделі та розміри перед оформленням замовлення

Склад матеріалу
Тканина
Матеріал підошви
Технологія Flex & Fold – усі переваги взуття з комфортом тапочок. Наша запатентована контурна підошва в поєднанні з нашою перфорованою устілкою з піни з ефектом пам’яті забезпечує оптимальну амортизацію, комфорт і повітропроникність.
Зовнішній матеріал
Полотно з бавовни та льону – Верх Wendy має полотно або льон, що робить матеріал м’якшим і надає йому невимушеного та унікального вигляду.
Внутрішній матеріал
UltraLight: взуття Heydude призначене для носіння зі шкарпетками або без них. Wendy представляє колекцію чохлів із м’якої бавовни та натуральної обробки, які ідеально підходять для босих ніг.
Про цю статтю
УЛЬТРАЛЕГКИЙ - ми позбавили від взуття все непотрібне: жодних непотрібних об’ємних чи металевих деталей. Ми використовуємо тільки найлегші та зручні матеріали. Наша запатентована підошва UltraLIGHT EVA забезпечує оптимальні характеристики, тому ми зробили її основою всіх наших моделей мокасин для чоловіків і жінок.
Технологія Flex & Fold – усі переваги взуття з комфортом тапочок. Запатентована рельєфна підошва нашого комфортного взуття для чоловіків і жінок у поєднанні з нашою перфорованою устілкою з піни з пам’яттю забезпечує оптимальну амортизацію, комфорт і повітропроникність.
ІДЕАЛЬНА ФОРМА: Широкий дизайн і гнучкий верх жіночого взуття HeyDude дозволяють пальцям розширюватися всередині взуття. Це робить наше взуття ідеальним для спортивного відновлення або відпочинку у вихідні. Також вони є оптимальним вибором для роботи.
Система Easy On: все взуття Heydude для чоловіків і жінок розроблено з використанням системи Easy-On, яка дозволяє швидко надягати їх, забезпечуючи фіксацію та підтримку для ваших ніг. Тому що ми надаємо велике значення комфорту та практичності.
Ергономічна устілка: підтримує природне вирівнювання тіла від ніг догори. Наша стандартна ергономічна устілка має серцевину з піни з пам’яттю, яка захищає від ударів і запобігає неприємному стисненню, а також шкіряний верхній шар, який забезпечує додаткову м’якість при контакті зі стопою. Зручніше, ніж ходити босоніж.
опис
Опис продукту
Wendy Rise має легкий, дихаючий текстильний верх. Пінопластова устілка додає додаткову амортизацію перевіреній підошві з EVA. Інформація про взуття: Тканинний верх Підошва на платформі з підйомом Ткані шнурки Легка підошва Система Easy-on Готова до подорожей Знімна пінопластова устілка Легко чистити Примітка: через різні виробничі процеси можуть бути незначні відмінності в принті, кольорі чи оздобленні виробу. Через роздільну здатність екрана вашого мобільного телефону чи комп’ютера реальні кольори можуть дещо відрізнятися.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 35
  • 36
Продавець
marinatima13
marinatima13
Супер-продавець
Рівне
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари