Всі категорії
Додати товар

Шляхетні фірмові шкіряні оксфорди-броги малахітового кольору boden англія 38 р.

685 грн
Опис

Це, без сумніву, бренд середнього класу Англії, коли відкриваєш першу сторінку інтернет-магазина Boden, то «віє англійською класикою», саме так собі уявляєш знаменитий добротний англійський стиль.
Бренд Boden був створений 1991 року, політика бренда — це не роздрібні продажі, а передусім онлайн — магазини. Кожна колекція оновлюється раз на сезон і доступна онлайн.
Продаються витончені закриті шкіряні туфлі знаменитого британського взуттєвого бренда Boden. Ця модель — оксфорди-броги. Оксфорди вважаються найсуворішим і найстандартнішим взуттям. Але в цьому разі це може бути як офіційне, так і улюблене міське взуття. Оксфорди виготовлені з м'якої гладкої натуральної шкіри несподіваного малахітового кольору. Модель із гарним округлим мисом. Туфлі — оксфорди, тобто модель із закритим типом шнурування. Модель —
броги, тобто туфлі з перфораціями. Перфоровані — фігурний мис виробу та всі шви взуття. Отже, це повні броги. Туфлі до того ж оксфорди, тобто модель із закритим типом шнурування.. Мис туфлей додатково прикрашений характерною перфорацією, своєрідною " медальйон". Туфлі фіксуються на нозі за допомогою тонких круглих шнурків контрастного рожевого кольору, які протягуються через 4 пари акуратних отворів.
Внутрішня сторона взуття має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри кольору слонової кістки. Устілка — фірмова надзвичайно м'яка комфортна, виготовлена з гладкої натуральної шкіри кольору слонової кістки. Дуже об'ємний задник виготовлений із м'якої оксамитової натуральної замші сірого кольору. Устілка не знімна. За контурами шкіряна устілка має обрамлення рожевого кольору.
Підошва, як і все в цій моделі, виготовлена з товстої натуральної шкіри. На лінії шкіряної міжпідошви шкіряний верх туфель надійно пришитий до шкіряної підошви з утворенням невеликого ранту. Основна підошва виготовлена з товстої натуральної шкіри. Невеликий (25 мм) широкий стійкий каблук є набором. Об'ємні вставки в передній частині виробу та набійка підбора виготовлені з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору.
Туфельки в чудовому стані з мінімальними слідами носіння. Модель красива та дуже комфортна. Розмір — 38. Довжина устілки — 25 см Модель на стандартну повноту стопи. Максимальна ширина устілки 84 мм.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 38
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари