Всі категорії
Додати товар

Сандалі ecco offroad 822083 55749 (36,37,38,39)

3300 грн
Опис

Сандалі Ecco Offroad 822083 55749 є новинкою весняно-літнього каталогу 2020 року. Модель Ecco Offroad одна із самих улюблених покупцями моделей сандалій на протязі останніх 7 років з моменту їх появи в каталозі ECCO. Комфорт в цих сандалях порівняємо з комфортом у Ваших улюблених кросівках. Тому дизайнери взуття ECCO в 2019 році продовжили випуск і розробку нових моделей сандалій лінійки OFFROAD. Жіночі сандалі Ecco Offroad 822083 55749 виконані з міцного нубука різних кольорів - рожевого, блакитного, синього, сірого і чорного. Мультиокраска-фішка даної моделі. Сандалі ці не тільки для ніг , але і для душі-яскраві неповторні і оригінальні. Сандалі можна використовувати в теплу і жарку погоду як в міських умовах , так і в походах по пересіченій місцевості. Ортопедичний супінатор відмінно тримає ступню завжди в правильному положенні і добре фіксується за рахунок підняття устілки по периметру. Внутрішня прокладка виконана з текстилю і мікрофібри, що створює комфортне відчуття навіть при тривалому використання взуття. В якості фіксаторів використовуються дуже якісні три липучки-тому сандалі підійдуть практично всім у підйомі. Фішка цієї моделі-наявність однієї перемички у верхній частині сандалія. З одного боку це добре для фіксації стопи, і з іншого-при дуже широкої стопі не буде віддуватися перемичка. Тому таким покупцям краще вибирати саме цю модель з однією бічною перемичкою. Підошва, максимально збігається з контурами з природним профілем людської стопи. Така анатомічна точність досягається, зокрема, завдяки особливій технології уприскування поліуретану (ТПУ) в підошву. Крім того, це багаторазово підвищує довговічність взуття. Сандалі Ecco Offroad 822083 55749 без сумніву самі довговічні з усіх сандалій ECCO. Це і прекрасна висока гнучка підошва та міцний шкіряний верх, при чудовій якості виконання. Гибкая долговечная полиуретановая подошва с креплением методом прямого впрыскивания, обладает отличными амортизирующими свойствами. Подошва имеет приподнятый носок для легкой правильной ходьбы и чтобы не уставали ноги. Стелька из EVA изготовлена из пены, которая приобретает форму стопы, и обеспечивает отличную амортизацию и сцепление с поверхностью. Подошва выполнена по технологии Receptor® , которая обеспечивает стабильность и поддержку стопы.

Receptor®-это уникальная технология, используемая компанией ЕССО в производстве обуви для активного образа жизни. Receptor – это технология подошвы, которая точно копирует движения идущей ноги(стопы), тем самым частично снимает нагрузку со стопы во время движения. Технология receptor упрощает эти три движения за счет таких факторов: 1)Касания пятки земли происходит под углом 20%. 2)Во время перенесения баланса с пятки на носок, действует специальные стабилизатор, который защищает связки от растяжений во время перенесения баланса. 3)Двойные осевые каналы сгиба в носочной части подошвы точно повторяют сгиб человеческой стопы , что облегчает сгибание и создает дополнительную опору во время толчка ноги. Таким образом, технология Receptor полностью повторяет шаг человека, поддерживая стопу на всех этапах шага.

Cандалии Ecco Offroad 822083 55749 можно посоветовать людям с проблемными стопами и больными ногами, т к модель необыкновенно удобная и анатомически правильная

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • 36
  • 37
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
29% виконаних замовлень
Була

Схожі товари