Всі категорії
Додати товар

Чоботи демісезонні la botte gardiane, розмір 38

1800 грн
Опис

Компанія La Botte Gardiane, заснована в 1958 році, спеціалізується на виготовленні чобіт, туфель та сандаль ручної роботи, на 100% вироблених у Франції. Майстерня розташована в Камарзі, на південному сході Франції, між Нимом та Монпельє.

Камарг — земля «гардіанів», французьких ковбоїв, які доглядають биків і корів і для яких спочатку були створені чоботи.

Перевага цього взуття – висока міцність та комфорт. Компанія La Botte Gardiane побудувала свою репутацію на якості своєї продукції, збереження оригінальної майстерності та використання шкіри найвищої якості.

У 2007 році La Botte Gardiane отримала від французького уряду сертифікат Entreprise du Patrimoine Vivant. Цей знак присуджується видатним компаніям за їхню особливу спадщину, традиційну та рідкісну майстерність та пристрасть до своєї роботи.

Все взуття виготовляється з найкращих шкір, переважно з Франції, таких як шкіряний завод Degermann, який також постачає Hermes, Ralph Lauren та інші люксові бренди. Ця особлива шкіра, дублена гарячим рослинним жиром, дуже еластична та стійка до води. Шкіра також дублюється рослинними фарбниками з використанням дуба, розмарину та каштану. Вся продукція найвищої якості та повністю французького виробництва.

Розмір 38, устілка 24,5 см. Заміри від початку каблука (каблук не заміряю, висота шкіряної частини) до верху - 26,5 см.
Ширина халяви вгорі - 17,4 (ПО).

Стан – нові. На офіційному сайті ціна 395 євро.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 38
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:
Продавець
silvestrovna
silvestrovna
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари