Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Жіночі червики трекінгові для активного відпочинку keen terradora ii mid wp w

3400 грн
Опис

Keen Terradora II Mid Wp W
стан нові
розмір 37.5

Terradora II Mid Wp W — це високе жіноче трекінгове взуття від Keen із сітчастим верхом. Вони відмінно послужить вам на місцевості середньої складності.
Вищі жіночі трекінгові черевики Terradora II Mid із сітчастим верхом від бренду Keen. Підкладка взуття також повітропроникна з сітки. Підошва висотою 4 мм також підходить для траси середньої важкості. Якісна устілка для щоденного комфорту. Проміжна підошва EVA ідеально підходить для жіночої ноги. Водонепроникна і дихаюча мембрана KEEN.DRY. Внутрішня обробка, що вбирає піт. При виготовленні використовувався мінімум розчинника.

Основні переваги взуття erradora II Mid Wp:
водонепроникні та повітропроникні
розроблені для середньої важкості місцевості
мембрана KEEN.DRY
якісна устілка
устілка анатомічної форми для жіночої ноги
проміжна підошва ЕВА
обробка для поглинання запахів

Мембрана Keen Dry:
повітропроникна і надзвичайно водонепроникна мембрана
міцна мікропориста структура мембрани не пропускає молекули води в взуття
дозволяє молекулам пари ідеально випаровуватися з взуття

Доброго дня, ми команда Outlet Online. Займаємось постачанням одягом та взуттям із США та Європи, світових брендів. На ринку з 2012 року, більше 1000 задоволених клієнтів. Продано понад 1500 одиниць одягу та взуття, 9/10 клієнтів задоволенні роботою з нами. Працюємо як онлайн так офлайн, маємо 2 фізичних магазини в м.Тернопіль. Працюючи з нами ви отримаєте: -Гарантії на товар*(гарантія розповюджується на обраний товар) -Обмін -Повернення на протязі 14 днів -Індивідульний підхід, щоб підібрати саме той розмір та товар який Вам потрібно. -Відправка будь яким поштовим оператором України

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 37.5
  • 37
  • 38
Категорії: