Всі категорії
Додати товар

Оригінальні зимові бежеві замшеві чобітки ugg australia. 39 р.

1000 грн
Опис

Зовсім недавно було дико уявити, що валенки на справжній овечій шерсті можна легко та, головне, комфортно носити у 30-градусну спеку. Дивовижно, але навіть серфери в Каліфорнії вважають, що краще взуття UGG® Australia немає й не буде. Вони прямо в дизайнерських валенках розсікають океан і дивують туристів.
Трохи гарні
Слово «вугі» (від англ. uggs, uggly boots) у перекладі означає «страшні черевики». Перші уги, ймовірно, і правда були вельми пристрасними, адже їхніми дизайнерами були австралійські фермерів.
Історія бренда UGG® Australia почалася в 1978 році, коли віндсерфер Брайан Сміт прилетів з Австралії в США та взяв із собою понад 40 пар чобіток. А в 1998 році UGG® Australia були куплені американською компанією Deckers. Відтоді UGG® Australia стали відомі на весь світ. Зараз UGG®
Australia — це не тільки уги, а й цілком собі класичне взуття на підборах, виготовлене в дусі останніх взуттєвих трендів. Починаючи з 2011 року, UGG® Australia йде на
підвищення, представляючи преміумколекції UGG® Collection, виготовлені вручну в Італії.
Марка UGG® Australia вельми суворо ставиться до використання терміну ugg щодо овечих чобіток інших виробників. Офіційно уггами можна називати тільки UGG® Australia, а такі чоботи інших компаній — Sheepskin Shoes.
Взимку та влітку
Завдяки спеціальним технологіям вичинки овчини UGG® Australia мають властивість терморегуляції, тому в них не жарко влітку та не холодно взимку. Щоб по-справжньому оцінити перевагу UGG Australia, рекомендується носити їх на босу ногу. Крім того, UGG® Australia прекрасно підкреслюють форму ніг.
Продаються теплі зимові чобітки, оригінальна модель американського культового бренда UGG Australia. Це високі легкі чобітки з натуральної шкіри (м'яка натуральна замша бежевого кольору) з цинковим виворітним боком. Модель із делікатним округлим звуженим мисом.верхньої частини взуття. Верхній край чобіт не рівний, задня частина дещо вища за загальний рівень. Бічні шви в моделі відкриті, з обох боків відстрочені рівним швом шовковистими нитками бежевого кольору. У верхній частині бічних поверхонь пришиті широкі замшеві петлі, у які вставлені оригінальні округлі рифлені металеві кільця — для зручності надягання взуття, оскільки жодної застібки в моделі немає. У нижній частині зовнішньої бічної поверхні зображено назву бренда.
Внутрішня сторона взуття являє собою шар м'якої густої теплої натуральної цигейки світло-кремового кольору. Закаблук зроблений із товстої натуральної замші, а передня частина підкладки виготовлена з м'якої щільної повітропроникної тканини. Устілка цигейкова, не знімна.
Підошва складається з міжпідошви та основної підошви. Міжпідошва виготовлена з товстої натуральної шкіри світло-коричневого кольору. На лінії шкіряної міжпідошви шкіряний верх взуття пришитий до підошви з утворенням невеликого канта товстими шовковистими нитками світло-коричневого кольору. Чоботи на невеликому широкому стійкому підборі (й висота 1,5 см). Основна підошва виготовлена з рифленого натурального каучуку бежевого кольору. Набійка виготовлена з високоякісної гуми коричневого кольору. На гумовій набійці способом тиснення зображено назву бренда.
Чобітки в чудовому стані. Розмір 39. Довжина устілки — 25, 3 см. Максимальна ширина устілки — 84 мм. Взуття на делікатну досить вузьку стопу та на низький підйом. Оскільки модель без застібки. Висота виробу по задньому шву до рівня підошви — 29,5 см. Об'єм по верхньому краю — 37,5 см. ( вимірювала по зовнішньому боку виробу). Колір чобіток реально світліше, ніж на фото. Вони бежевого кольору.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 39
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра Овчина Текстиль
Сезон:

Схожі товари