Всі категорії
Додати товар

Високі утеплені шкіряні чоботи з нубуку кремового кольору саterpillar-ска 39 р.(24,7см)

850 грн
Опис

Компанія CAT Footwear успадковує 100-річний досвід найстарішої компанії Caterpillar — виробника робочої техніки та обладнання, чиє ім'я одне з найвідоміших у світі. Оскільки Caterpillar об'єднує великі шари робочих різних країн, з'явилася ідея створення взуття CAT. Була створена компанія Caterpillar Footwear, яка отримала світову ліцензію на виробництво взуття під маркою Взуття CAT.
З 1994 р. Caterpillar Footwear входить до складу американської корпорації Wolverine World Wide, яка є світовим лідером у виробництві туристичного взуття, спортивного, повсякденного та взуття для військових.
Взуття CAT — потужний бренд, і він асоціюється в споживача із силою та міцністю. Взуття Caterpillar призначене для молоді, яка особливо цінує свободу, силу, індивідуальність. Сила бренда лежить у спадщині та автентичності імені Caterpillar.
Стиль дає змогу молоді бути тим, хто вони є, тоді як якість і міцність — мати можливість йти та робити все, що вони захочуть. Потужна техніка дає можливість контролювати довкілля. Міцне взуття Caterpillar — захищеність від нього.
Бренд Caterpillar постійно змінюється й удосконалюється. У кожному місті планети можна почути впізнаваний ритм, схожий на биття гігантського серця — так працює техніка Cat, так будується місто. І для кожного з мільйонів його мешканців створюються моделі взуття, які виражають складний, сильний і незалежний характер свого володаря та допомагають продовжити свій шлях у місті.
Всіх власників взуття Cat об'єднує одне — непримиренний дух свободи й індивідуальності, впевненість у власних силах.
CAT створює взуття, що поєднує переваги спортивного взуття з міцністю, функціональністю, якістю, тобто з тим, що становить силу CAT Footwear. Багато моделей взуття CAT Footwear являють собою стиль ретро з новою низькопрофільною підошвою.
Взуття Caterpillar готове до випробувань містом, і ми говоримо кожному покупцеві "Ввір їхню міцність!".
Продаються класні зимові чобітки для прихильників спортивного чи неформального стилю. Взуття функціональне, естетичне, комфортне. Верх виробу виготовлений із дуже товстого натурального нубуку кремового кольору. Мис у чобіток округлий, досить широкий. У верхній частині шкіряного язичка тисненням на шкірі зображений логотип бренда, а у верхній частині зовнішньої бічної поверхні тисненням по шкірі — назва бренда. У цьому місці чобітки декоровані вузькою блискучою тасьмою світлішого відтінку кремового кольору. У передній частині моделі проходить об'ємний шов, відстрочений з обох боків товстими шовковистими нитками сріблястого кольору. Спереду проходить шнурівка: через 6 пар металевих півкілець, вшитих у шкіряні ремінці, протягуються вузькі плоскі шнурки в тон тасьми. Усі деталі чобітці відстрочені подвійним/трійним ( рідше одинарним) швом шовковистими нитками контрастного молочного кольору. По нижньому краю виробу проходить фігурна гумка, яка надійно пришита до шкіряного верху чобіток.
У верхній частині чобіток виглядає м'яке штучне хутро кремового кольору, яким висихана площа виворітного боку халяви чобота. Нижче розташовується повітропроникна мембранна підкладка карамельного кольору. Устілка досить об'ємна, на поліуретановій основі. Верх — повітропроникна мембранна тканина бежевого кольору. Устілка фірмова знімна.
Підошва — фірмова підошва бренда Caterpillar Основна підошва виготовлена з високоякісного зносостійкого каучуку світло-коричневого кольору з фігурними об'ємними вставками жовтого кольору. Підошва з потужним протектором.
Стан взуття дуже гарне. Розмір — 39. Довжина устілки — 24,7 см. Тож це швидше 38 розмір. Максимальна ширина устілки — 8,6 см. Чоботи на стандартну повноту стопи, на невисокий підйом. Висота взуття по задньому шву до рівня підошви — 30 см.
Модель произведена во Вьетнаме.
Реальний колір взуття світліший, ніж вийшло на фото.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 38.5
Категорії:
Матеріал верху:
Нубук
Матеріал підкладки:
Штучне хутро Текстиль