Всі категорії
Додати товар

Зимові чоботи columbia 38, 40.5 women's minx slip iv

3600 грн -2% 3545 грн
Опис

Зимові чоботи Columbia Women's Minx Slip Iv Snow Shoe

- 7 US євро 38 вся устілка 25 см..

- 9,5 US євро 40,5 вся устілка 27,3 см..

Ця модель На вузьку ніжку

OMNI-HEAT: наша запатентована тепловідбивна підкладка - це ідеальна система керування теплом для роботи на відкритому повітрі. Внутрішня підкладка з металевим точковим малюнком призначена для збереження тепла, а підкладка, що дихає, розсіює вологу.
OMNI-TECH: наша запатентована технологія забезпечує повітропроникний захист, який є водонепроникним та повітропроникним, не пропускаючи елементи матері-природи, водночас дозволяючи внутрішній частині дихати, зберігаючи сухість та комфорт незалежно від умов.
SLIP-ON STYLE: стильні нековзні та водонепроникні зимові черевики. Стеганий верх, еластична вставка та деталі з лямок — створені для різних видів діяльності в холодну погоду та вологу погоду.
Затишний комфорт: він має багату ізоляцію 200 г, а також знімну контурну устілку з поліуретану для тривалого комфорту та тепла.
Удосконалена потяг: Наша фірмова гумова підошва Omni-GRIP, що не залишає слідів, забезпечує універсальність для будь-якого зимового одягу, не турбуючись під час носіння в приміщенні.

Надягніть ці надзвичайно теплі, водонепроникні, утеплені черевики, і ви миттєво відчуєте себе затишно - і залишайтеся такими весь день. Фірмова водонепроникна та дихаюча технологія Columbia Omni-Tech відрізняє ці черевики від інших, забезпечуючи максимальний захист від негоди. Ці зимові черевики до середини ікри оснащені нашою тепловідбиваючою термопідкладкою, що зберігає ноги в теплі в найхолодніших умовах. Завдяки утепленому гнучкому верху та гумовій підошві, що не залишає слідів, ці жіночі зимові черевики зроблять ваші ноги стильними, щасливими та зручними у будь-який холодний зимовий день.

Доставка: Нова пошта
Оплата при передоплаті 200,00 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38
  • 40.5
Категорії:
Сезон:

Схожі товари