Всі категорії
Додати товар

Елегантні комбіновані шкіряні чоботи tamaris германія 37 р.

830 грн
Опис

Tamaris — німецький бренд, що належить холдингу Wortmann. Взуття цієї марки створене для жінок, вимогливих до якості та охочих завжди мати стильний вигляд. Представлена в трьох категоріях:
Tamaris classic — для дам, які віддають перевагу класиці та вишуканості. Ця лінія взуття чудово підійде як для урочистих подій, так і просто для виходу на роботу.
Tamaris trend — модні сезонні моделі сміливих кольорів і найоригінальніших фасонів, які сподобаються яскравим, впевненим у собі жінкам.
Tamaris active — спеціальна лінія суперкомфортного взуття для жінок, які багато часу проводять на ногах. Технологія Antishokk («Антишок») знижує силу поштовху під час ходьби на 50%, зменшуючи навантаження на хребет і суглоби.
На відміну від багатьох інших взуттєвих марок, взуття Тамаріс — завжди приносить своєму власнику задоволення від носіння, навіть після найтриваліших прогулянок. У кожній новій колекції взуття Tamaris, покупець може неозброєним поглядом спостерігати найнестандартніші інноваційні розробки, а також багата уява модельєрів і дизайнерів цього взуття.
Варто зазначити, що всі ті люди, які створюють взуття Тамаріс, крім своєї власної фантазії, зображають на взутті Tamaris найоригінальніші ідеї всесвітньо відомих модельєрів Мілана, Нью-Йорка, Парижа, а також Лондона.
Стильні варіанти взуття більше підходять для юних модниць, які намагаються знайти свій стиль. Бренд представляє взуття, яке підійде як для шанувальниць суцільної, рівної підошви, так і для тих, хто віддає перевагу екстремально високим підборам. Таке взуття підходить для тих, хто не боїться експериментувати та підбирати собі нові образи. Попри неординарність товару, фірма турбується про комфорт, тому в будь-якому взутті ви можете почуватися легко та затишно. Зимове взуття прошите натуральним хутром і покрите захистом від вологи та промокання.
Унікальні якісні матеріали, з яких виготовляється підошва для взуття, чудово пропускають повітря, що створює додатковий комфорт для власників сучасної пари взуття від фірми «Tamaris».
Продаються елегантні стильні фірмові шкіряні чобітки знаменитого німецького взуттєвого бренда Tamaris. Це модель високих демісезонних чобіт на комфортному стійкому низькому підборі. Верх взуття виконаний із комбінованих видів натуральної шкіри. Основна частина — товста м'яка гладка натуральна шкіра чорного кольору. Широка вставка ( 11 см) , у верхній частині моделі — м'яка гладка натуральна шкіра темно-коричневого кольору. Виріб із комфортним фігурним відрізним округлим мисом. Ззаду є фірмова металева блискавка, яка дає змогу збільшити об'єм верхньої частини чобіт.
На внутрішньому боці моделі вшита фірмова блискавка з красивим металевим бігунком.
Виворітна сторона моделі має підкладку, виготовлену з м'якої флісової тканини чорного кольору. Устілка м'яка незнімна. Верх — флісова тканина чорного кольору.
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми. Передня частина гумової підошви надійно пришита до шкіряного верху взуття товстими міцними нитками темно-сірого кольору.
Взуття в чудовому стані з деякими слідами шкарпетки на зоні п'яти підошви. Розмір — 37. Довжина устілки — 24 см. Максимальна ширина устілки — 80 мм. Чобітки на стандартну повноту стопи. Висота чобіт по задньому шву до рівня підошви — 36,5 см. Обсяг виробу по верхньому краю без урахування вставки в задній частині — 35 см. (+3 см. дає вставка у верхній частині задника).

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • 37
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Фліс
Сезон:

Схожі товари