Всі категорії
Додати товар

Вишукані чорні шкіряні напівчоботи camper запалення. 41 р.( 26,5 см.)

850 грн
Опис

Camper — бренд, що поєднує в собі високу якість і справжні цінності взуттєвої промисловості. У його численних колекціях Ви зустрінете найоригінальніші та водночас стильні ідеї, завдяки яким Ваш образ перетвориться просто на очах. А комфорт і зручність перетворять взуття марки Camper на Ваш улюблений атрибут гардероба.
Історія марки Camper починається ще 1877 року, коли іспанець Антоніо Флюкса вирушив до Англії за новими знаннями та вміннями. Освоївши там незвичайні технології та методи виробництва, він повернувся в рідну майорську та найняв цілий персонал працівників, з якими поділився своїми новопридбаними знаннями, відкривши власну фабрику зі справжніми верстатами.
Його син, Лоренцо Флюкс, ще більше розвинув зароджену ідею. Зберігши властиву фірмовій продукції компанії від самого початку якість і специфічний оригінальний дизайн, він зі ще більшим ентузіазмом поставився до введення різного роду нововведень та інновацій.
Нарешті, онук Антоніо 1975 року заснував нарешті безпосередньо бренд під назвою Camper, що спеціалізується на виробництві високоякісного взуття. Так, сімейний бізнес перетворився на одну з найважливіших віх сучасної історії взуття й взуттєвої промисловості, що робить життя мільйонів людей у всьому світі набагато зручнішим і комфортнішим.
У цьому бренді втілені не тільки висока якість і комфортність готових виробів, а й незмінно новаторський підхід до кожної нової колекції, що відбиває свободу мислення та політ фантазії дизайнерів. Так, вікові традиції виробництва перетворилися на компанію, яка на сьогодні є однією з найпопулярніших серед поціновувачів моди та краси в усьому світі. Водночас асортимент бренда Camper порівняно недавно істотно розширився завдяки створенню та жіночим модельам стильного взуття.
Пріоритетним напрямом виробництва бренда є, насамперед, різного роду черевики, туфлі, чоботи, сандалі — словом, все те, без чого неможливо уявити гардероб сучасного мешканця мегаполіса, про яку б точки світу не сягає мовлення. Водночас завдяки використанню тільки найбільш високоякісних навіть за європейськими мірками матеріалів можна не турбуватися про те, що таке взуття слугуватиме Вам далеко не один сезон.
Продаються вишукані чорні шкіряні напівчоботи креативного іспанського взуттєвого бренда Camper. Модель із комфортним досить широким округлим мисом, середньої висоти стійким ( коханої форми бренда) литим каблуком і фірмовою змійкою на внутрішній бічній поверхні — для зручного та швидкого надягання.
Верх моделі виконаний з товстої м'якої гладкої натуральної шкіри чорного кольору. По верхньому краю взуття проходить "оборочка" з м'якої гладкої натуральної шкіри чорного кольору Модель декорована досить широким шкіряним ремінцем із великою обтягнутою натуральною шкірою, ґудзиком на зовнішній бічній поверхні виробу. У верхній частині зовнішньої бічної поверхні під фігурною вставкою шовковистими нитками чорного кольору вишитий фірмовий логотип бренда.
Виворіт взуття має щільну повітропроникну текстильну підкладку теракотового кольору. По верхньому краю проходить 2 см. шар м'якшої натуральної шкіри коричневого кольору. В зоні задника — вставка з м'якої гладкої натуральної шкіри коричневого кольору. Устілка фірмова анатомічна незнімна. Верх устілки — м'яка гладка натуральна шкіра коричневого кольору.
Підошва — фірмова підошва бренда. Підошва із суцільнолитим стійким фірмовим каблуком. Висота каблука — 7 см. У нижній частині каблука об'ємна назва бренда. Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. Набійка на підборах — рифлена гума червоного кольору.
Стан взуття чудовий. Розмір — 41. Довжина устілки — 26,5 см. Максимальна ширина устілки приблизно 8,5 см. Взуття на мандрівну повноту ноги. Підійде і на високий підйом. Висота чобіток по задній лінії до рівня підошви — 12 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 41
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра Текстиль
Сезон:

Схожі товари