Всі категорії
Додати товар

Оригінал merrell bravada 2 thermo waterproof жіночі зимові черевики ботинки

3100 грн -7% 2900 грн
Опис

Merrell Bravada 2 Thermo Waterproof водонепронекні
Original

Eur 36 на стопу 23
Eur 37 на стопу 23.5
Eur 37.5 на стопу 24
Eur 38 на стопу 24.5
Eur 38.5 на стопу 25
Eur 39 на стопу 25.5

Матеріал: нубук, нейлон
Зовнішня підошва:
Гумова підошва, Quantum Grip™
Тип застібки: Без застібки
Висота вала: Вище щиколотки
Призначення: Зимове взуття
Технології: EVA, M-Select Dry, Waterproof, утеплення 200 gram insulation, Quantum Grip™

Жіноче зимове туристичне взуття зі спеціальним протектором, яке підходить як зручні кросівки. Легкий утеплювач зберігає ноги в теплі протягом всієї подорожі. Верх виготовлений з комбінації нубуку та нейлону. Водонепроникне покриття запобігає проникненню води всередину взуття, водночас виводячи вологу назовні, зберігаючи ноги сухими. Завдяки еластичній шнурівці з системою швидкого розстібання взуття ідеально адаптується до форми стопи. Шнурки виготовлені з повністю перероблених матеріалів. Вшитий язичок запобігає потраплянню бруду. Нейлоновий супінатор забезпечує природне згинання стопи та кращу стійкість. Амортизація Merrell Air Cushioning в області п'яті забезпечує підвищену амортизацію та стабільність. Rock plate забезпечує підвищений захист. Super Rebound Compound з 10% переробленої гуми забезпечує надійну амортизацію в області п'яті, що допомагає зменшити крутний момент і забезпечує плавний перехід до середини стопи. Підошва Quantum Grip™ забезпечує відмінне зчеплення з поверхнею.

підкладка зі 100% переробленого флісу
100-грамова легка ізоляція забезпечує чудовий комфорт
устілка EVA з підкладкою з 100% переробленого флісу
комбінований верх з нубуку та нейлону
водонепроникне покриття
вшитий язичок для запобігання потраплянню бруду
Merrell Air Cushion для поглинання ударів
суміш Super Rebound Compound для амортизації п'яти
підошва Quantum Grip™ для амортизації п'яти

MERRELL AIRCUSHION®

ПОВІТРЯНА ПОДУШКА MERRELL. Запатентована проміжна підошва Merrell AirCushion® поглинає удари та підвищує стабільність. Зустрічається виключно у взутті Merrell. AirCushion® стискається під час удару по п’яті, а завдяки поглинанню енергії, еквівалентній вазі Вашого тіла в чотири рази, він не має собі рівних за комфортом і підтримкою. Крім того, AirCushion® утворює характерну підп’яткову чашку, яка утримує п’яту у взутті в центральному положенні та допомагає стабілізувати стопу. Він пропонує зручність і амортизацію кросівок для бігу, стабільність і контроль, необхідні для походів. Він не містить жодних пакетів чи капсул, які могли б вистрілити чи вибухнути!

M-QUANTUM GRIP

НАДІЙНЕ ЗЧЕПЛЕННЯ НА ГІРСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ НАВІТЬ ПРИ ШВИДКОМУ БІГУ. Зчеплення з поверхнею - абсолютна альфа і омега в очах бігунів, які часто бігають по кам'янистій та сипучій місцевості. Саме тут на допомогу приходить підошва Quantum Grip. Ця високоміцна суміш, на розробку якої пішло більше двох років, забезпечить Вам надійне зчеплення навіть у найекстремальніших гірських умовах.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40
Категорії:
Матеріал верху:
Нубук
Продавець
iryna.lu
Ogogogo
Супер-продавець
Черкаси
74% виконаних замовлень
Була