Всі категорії
Додати товар

Ефектні короткі шкіряні ковбойки кольору гіркого шоколаду paul green австрія. 3 1/2 р.

1000 грн
Опис

Історію створення бренда взуття Paul Green (Пол Грін) можна віднести до 1953 року. Саме тоді в невеликому містечку Mattsee поблизу Зальцбурга опанували випуск жіночих моделей марки «Elizabeth», яка дістала початкову назву на честь королеви. І лише 1988 року австрійська фабрика була перейменована й отримала сучасне звучання бренда. Сьогодні цю якісну продукцію пропонують у модних бутиках багатьох країн Європи й Америки. Географія продажів охоплює Вену, Лондон, Париж і Нью-Йорк.
Як і багато років тому, сучасне взуття Paul Green є уособленням найвищих стандартів. Для її виробництва використовують першосортну якісну та м'яку натуральну шкіру, яка створює сприятливий клімат для стопи, запобігаючи тертю та тиску. Легкість і граціозність ході надає латексна пружна підошва.
Особливу увагу приділено формі колодки. Її розробляють з урахуванням анатомічних особливостей жіночих ніг. Навіть у моделях на високих підборах забезпечений рівномірний розподіл навантаження. Високий закаблук міцно фіксує стопу, зберігаючи твердість і легкість ходи.
У каталозі Paul Green можна побачити найрізноманітніші напрямки взуття. Це літні та зимові моделі, жіночна лінійка з витонченим дизайном, повсякденний стиль. Велику популярність мають колекції в стилі «Casual», спортивні туфлі «Loafers».
Навіть найвишуканіша та трендова модель із каталогу жіночого взуття відомого бренда залишається втіленням комфорту та якості. Похідка та зовнішній лисець справжньої королеви — це Paul Green.
Продаються ефектні шкіряні напівчоботи в ковбойському стилі знаменитого австрійського взуттєвого бренда Paul Green. Це дуже елегантна модель для сміливих і впевнених у собі дівчат. Чобітки, з огляду на ковбойську тематику, мають саркоподібний ( напівкруглий) верхній край, міцні досить широкі шкіряні петлі — для зручності надягання виробу, красивий подовжений мис.
Верх чобіток виконаний з товстої м'якої натуральної шкіри кольору гіркого шоколаду. На зовнішньому краю широкі шкіряні петлі, розташовані на зовнішній стороні виробу, обшиті тонким шаром натуральної шкіри карамельного кольору. Усі деталі взуття гострочені рівним швом тонкими нитками золотистого кольору. По нижньому краю моделі проходить фігурна шкіряна вставка, декоративно відстрочена по верхньому краю товстими шовковистими нитками золотистого кольору. Такими ж грубими шовковистими нитками контрастного золотистого кольору відстрочені чобітки по фігурному верхньому краю. Безпрограшне поєднання кольорів — воно має благородний та приголомшливо ефектний вигляд. На внутрішній бічній поверхні чобіток вшита надійна блискавка з дуже красивим тримачем із фірмовим маркуванням бренда.
Виворітна сторона взуття має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри кольору гіркого шоколаду. На шкіряній підкладці тисненням по шкірі зображене фірмове маркування бренда. Об'ємний задник із виворітного боку має підкладку, виготовлену з м'якої натуральної замші бежевого кольору. Устілка фірмова м'яка повністю шкіряна, не знімна.
Підошва складається зі шкіряної міжпідошви (за лінією шкіряної міжпідошви шкіряний верх виробу надійно пришитий до гумової підошви з утворенням невеликого ранту). Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми темно-коричневого кольору. Посередині підошви — об'ємно представлене маркування бренда. Каблучок невисокий (3,5 см) набірний, досить широкий, традиційно дещо скошений вперед.
Взуття в відмінному стані. Була одягнена буквально раз, може примірятися. Розмір — 3 1/2. Довжина устілки — 25 см. Але оскільки у взутті трохи звужуваний мис, то комфортніше буде для стопи 23,5 см. Максимальна ширина устілки приблизно 7,6 см. Модель на стандартну повноту стопи. Висота чобіток по задній лінії до підбора — 12 см. По боковій лінії (в місці шкіряних петель для надягання) — 17 см. Обсяг по верхньому краю (на рівні заглиблення ззаду та спереду) — 28 см.( вимірювала за зовнішнім кутом взуття).
Чобітки мають дуже здоровий вигляд.
Виробництво — Австрія.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 36
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:

Схожі товари