Всі категорії
Додати товар

💖👍 якість! теплі чобітки на низькому ходу, осінь — іврозима

930 грн
Опис

МОЖЛИВИЙ ПОМІРНИЙ ТОРГ!РОЗПРОДАЖ ОСТАННІХ ПАР ПІСЛЯ ЗАКРИТТЯ МАГАЗИНУ!НОВІ!Класні Теплі Чобітки!Якість Пошиття й Екошкіри на Висоті!Я ждалеку Люксове! Строгий Лаконічний Дизайн!Виглядають Дуже Добротно та Дорого!Ніз чобітка зі щільнішої шкіри, на халяві шкіра м'яка, тепло обтягує ніжку! Утеплені густим штучним хутром! Чудовий прогумований протектор!
Ковзити не буде! Підошва прошита та Проклеєна! Зручна колодка, Ніжці дуже комфортно!На світлині 3, 4, 5 взуті в мене на нозі (довжина стопи 24, ширина 9) на щільні колготи та вовняний носочок середньої товщини, під шириною чудово, а за довжиною впритички! Оскільки чобітки Осінне —Зимий і теплий носочок потрібно буде одягати в будь-якому разі, то в Ідеалі сядуть на ніжку 22-23,5 см, залежно від товщини шкарпетки!
СУСТЕКА НОВЕ!НІ МАЛЮВШИХ НЮАНСІВ!
З задоволенням Відповіду на всі цікаві Вас питання, Вишлю додаткові фото, Задавайте Будь ласка всі питання до Покупки, Вік не Передбачений! Дивіться інші свої оголошення, Багато Гарних Якісних речей, під час купування кількох речей ГАРАНТОВАНА СКІДКА 😊, ВІДПРЯВАННЯ ПІСЛЯ ОПЛАТИ НА КАРТУ! Зміцнюй щодня, крім неділя, Новою, якщо встигаю цього ж дня або наступного 😊
Довжина устілки 23,5-24
ширина 8,5-9
Пох щиколотки 13
Пох голени 16
Пох зверху халяви 17,5 + гумки

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 35.5
  • 36
  • 36.5
  • 37
Категорії:
Матеріал верху:
Штучна шкіра
Матеріал підкладки:
Штучне хутро
Сезон:

Схожі товари