Всі категорії
Додати товар

Ефектні шкіряні чобітки коньячного кольору roberto santi tex італія 36 р.

1000 грн
Опис

Roberto Santi — це бренд, в основі філософії якого лежить поєднання комфорту та стилю у своїй продукції. Для виробництва застосовуються тільки найпередовіші технології та новітнє сучасне обладнання, що дає змогу виготовляти високоякісні вироби.
Перевагою бренда є неповторність — завдяки вкладеному в кожну пару професійному почерку дизайнерів, взуття марки легко відрізнити у натовпі від будь-якого іншого за естетичним зовнішнім виглядом.
Саме тому цей бренд призначений для тих, хто вміє цінувати дійсно гарні речі та уважно ставиться до підбору власного гардероба.
Продаються ефектні дуже гарні шкіряні чобітки італійського взуттєвого бренда Roberto Santi. Це стильна молодіжна модель. Верх виробу виконаний з м'якої гладкої натуральної шкіри коньячного кольору з фірмовими затемненнями відрізного мису, нижньої частини бічних поверхонь і задника. Високий фігурний задник взуття закінчується вертикальною шкіряною вставкою, у верхній частині якої — шкіряна петля для зручності надягання чобіток. У нижній частині вертикальної шкіряної вставки набита велика об'ємна металева заклепка. У верхній частині зовнішньої бічної поверхні тисненням по шкірі зображено назву бренда, а нижче — металевий лейб із зазначенням на мембранний утеплювач — Tex. Язичок м'який, повністю шкіряний. Модель фіксується на нозі за допомогою 6 пар люверсів, у самому верху — 2 пари міцних металевих гачків. Шнурки круглі м'які вощені темно-коричневого кольору. Всі деталі виробу дуже акуратно відстрочені рівним подвійним швом нитками в тон шкіри. Чоботи застібаються на довгу фірмову блискавку. У нижній частині під блискавкою вшита спеціальна вставка з прогумованої тканини світло-коричневого кольору, що перешкоджає потраплянню води в середину взуття.
Виворітна сторона чобіток обладнана чудовою м'якою флісовою мембранною підкладкою (Tex) темно-коричневого кольору. Устілка м'яка незнімна. Верх устілки покрита м'якою шовковистою флісовою підкладкою темно-коричневого кольору.
Підошва з невеликим чоловічим типом стійким набором каблуку (30 мм) виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми темно-коричневого кольору.
Взуття нове. Розмір 36. Довжина устілки — 23,5 см. Максимальна ширина устілки — 83 мм. Чобітки на стандартну або кілька вже повноту стопи. Висота моделі по задньому шву до рівня підошви — 17 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 36
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Термопрокладка
Сезон:

Схожі товари