Всі категорії
Додати товар

Ефектні високі фірмові шкіряні чоботи вишневого кольору на танкетці fly london португалія 40 р.

1000 грн
Опис

Попри свою назву, цей лейбл має аж ніяк не британське походження, а португальське. Історія бере початок з того моменту, коли один юнак передумати бути священником. Звали цьогоХочу Фортунато Фредеріко. Саме він і є засновником Fly London.
У 14 років Фредеріко опинився в взуттєвій мануфактурі, де йому було запропоновано посаду прибирання одного з цехів. Удень юнак працював, а вночі продовжив вчитися. Через кілька років Фортунато стає на цій фабриці найкращим механіком. Він пройшов шлях від прибирання цеху до начальника однієї з виробничих ліній лише за 4 роки
У віці 33 років Фредеріко вирішує створення власної фірми. Щоб відкрити свій власний взуттєвий бренд Фредеріко знадобилося 8 років
Все почалося з того, що в дружини Фортунато жахливо хворіли ноги, і їй було складно підібрати собі зручне взуття. Так до Фредеріко і прийшла думка про те, щоб виготовляти найкомфортніше взуття для міських жителів. Ідея мала була, справа залишилася тільки за назвою. Тут Фортунато почав наводити довідки та дізнався, що в Лондоні планувався запуск нової взуттєвої лінії. Але через тертя компаньйонів треба було розірвати. Підприємець із Португалії викупив у них лейбл за смішні гроші, а залучила його емблема у формі величезної мухи. Називався бренд Fly London. В основі його філософії лежить виготовлення взуття з натуральних матеріалів, яскравого, а головне — комфортного. Популярність такого взуття росла з кожним днем
Взуття Fly London привертає увагу покупців своїм яскравим стилем, неординарними колірними та фактурними рішеннями. Також продукція має оригінальний дизайн, дуже зручна та міцна. Це взуття для тих, хто любить швидкісний стиль життя. Для дизайнерів бренда немає будь-яких обмежень і канонів, для них головним у виготовленні є натхнення. У моделях взуття тісно переплітаються риси різних стилів минулих років. Наприклад, черевики унісекс можуть бути виготовлені в поєднанні класики та спортивного стилів. Засновники люблять змінювати стиль і спрямованість своєї дитини. Тут можна знайти моделі взуття для всіх поколінь і різних випадків життя.
Перед Вами як завжди чудова пара шкіряних чобіт від одного з найкреативніших взуттєвих брендів Європи — португальської компані FLY London. Це взуття, яке насправді можна носити не знімаючи. Вона універсальна: підійде і до строгого офісного костюма, і до вовняного плаття або спідниці. Верх взуття виконаний з дуже якісної м'якої лакованої фактурної натуральної шкіри вишневого кольору. Фасон не дуже затейливий, але водночас взуття має прекрасний вигляд на нозі. Модель із широким округлим мисом. У верхній частині чобіток є широка шкіряна вставка (9 см), яка в задній частині має розріз. Ширина цього розрізу регулюється за допомогою двох широких шкіряних ремінців, які фіксуються на зовнішній бічній поверхні за допомогою надійних липучок. На зовнішній стороні задника тисненням по шкірі зображений логотип бренда, який не можна сплутати ні з чим — муха, що летить. Всі шва в моделі відкриті, вони відстрочені нитками контрастного білого кольору. З виворітного боку чобіт вшита довга фірмова блискавка.
Виворітна сторона взуття обладнана підкладкою, виготовленою з м'якої повітропроникної тканини кольору хакі з графічним принтом кольору маренго. Устілка фірмова м'яка незнімна. Верх устілки виготовлений із м'якої тканини з оригінальним графічним принтом.
Чоботи на досить високій танкетці ( максимальна висота — 6 см) Танкетка, як і низ підошви, виготовлені з високоякісної зносостійкої рифленої гуми оливкового кольору. На підошві традиційно об'ємно зображені назва та логотип бренда.
Модель у дуже відмінному стані. Вироблено в Португалії. Розмір — 40. Довжина устілки — 26 см.. Максимальна ширина устілки приблизно 84 мм. Чоботи на стандартну повноту стопи. Висота моделі по задньому шву до рівня танкетки — 36 см. Взуття дуже комфортне, надзвичайно м'яке та стильне.
Виробництво — Португалія.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 40
Категорії:
Матеріал верху:
Лакована шкіра
Матеріал підкладки:
Текстиль
Сезон:

Схожі товари