Всі категорії
Додати товар

Гармонійного поєднання якості та стилю чоботи британського бренду jones bootmaker

599 грн
Опис

Гармонійного поєднання якості та стилю чоботи британського бренду Jones Bootmaker. Ціна на оф. сайті більше 4000 грн.
Взуття бренду Jones Bootmaker, яке створюється з використанням багаторічних технологій та знань, відрізняється в першу чергу гармонійним поєднанням елегантного та вишуканого зовнішнього вигляду та найвищої якості виробництва.
Стильні яскраві чоботи мають круглий носок, якісну поліуретанову підошву на низькому підборі. Виконані з якісної натуральної замші. Як декор виступає бахрома і хрестоподібний візерунок.
Таке взуття ефектне саме по собі і цим вже оформлює ваш лук. Не потрібно вигадувати щось незвичайне в одязі, досить строгих класичних фасонів.

Розмір 41.
-висота 40,5
-довжина по підошві 27,5
-ширина 10
- напівобхват халяви верх 19, низ 16

Матеріал:
натуральна замша

Шанувальникам британської якості та стилю добре знайома продукція Jones Bootmaker. "Тільки найкраща якість продукції та обслуговування" - ось девіз, під яким подружжя Альфред і Емма Джонс відкривали свою справу в 1857 році.
В асортименті бренду представлене чоловіче, жіноче та дитяче взуття, виконане в кращих традиціях англійської якості. При цьому продукція Jones Bootmaker відрізняється і актуальністю, а в сезонних колекціях втілюються найгарячіші тренди.
Примітно, що за століття існування бренд нагромадив величезний досвід, який застосовується до цього дня.для створення якісного та справді стильного чоловічого, а також жіночого взуття. Найімовірніше, саме вірність традиціям сприяла тому, що марка миттєво набула любові численних покупців і продовжує триматися на плаву вже кілька століть.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • 41
Категорії:
Матеріал верху:
Сезон:

Схожі товари