Всі категорії
Додати товар

💖👍 дуже комфортні замшеві чобітки, черевики на низькому ходу

230 грн
Опис

СЕКОНД -ЛЮКС ЗАВОЗ!

Чудові стильні чобітки з натуральної замші в стилі "Casual"! Дуже Легкі та комфортні!Ніжка лежить зручно та розслаблено, як у капцях! Чудовий варіант для тих, хто багато часу проводить на ногах!Благодаря спокійному нейтральному кольору та своєї лаконічності чудово поєднуватимуться з безліччю кольорів і стилізуватися як із штанцями, так і зі спідницями! Колір на тон темніший, ніж вийшов на фото! Завдяки гарній ширині в зоні щиколотки зручно та легко взуваються!
Підійдуть на ніжку 23,5-24,5 см,
На 23,5-24, можна буде ще одягнути шкарпетки, а на 24,5, тільки на колготи!На фото 3, 4, 5,обути в мене на нозі (довжина стопи 24, ширина 9) на колготи та шкарпетці середньої товщини, Сидять ідеально, як на мене шиті 😊!
СКЛАД ВІДОЛІЧНЕ!Судя по стану підошви та стелек вони швидше всього з вітрини та тільки примірялися, потому, що до них була прикріплена фірмова паперова бирка (вона є в наявності, просто відвалилася, коли я їх протирала після Секонда!Потертостей замші придбаних у процесі носіння теж не спостерігається, Підкладка в ідеалі, Є два незначні нюанси (показала на фото, Пляшце та подряпина), найімовірніше, отримані під час транспортування! Абсолютно не критично та в носінні помітно не буде! Чобітки чисті, без сторонніх запахів, готові до носіння!З Задоволенням Відповісну на всі Ваші питання, Вишлюю додаткові фото, Задавайте Будь ласка всі питання до покупки, Вік не Передбачений! Дивіться інші свої оголошення!У разі купівлі кількох речей ГАРАНТОВАНА СКИДКА 🤗 ВІДПРЯМИ ПІСЛЯ ОПЛАТИ НАКАРТУ! Зміцнюй щодня, крім неділя, Новою, якщо встигаю цього ж дня або наступного!
Довжина устілки 24-24,5
ширина 8,5-9
ширина в зоні щиколотки 14,5-15
ширина в зоні гомілки 17,5
ширина по верху халяви 18
висота від п'яти 31

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 36
  • 36.5
  • 37
  • 37.5
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Мікрофібра
Сезон:
Продавець
oljamanjunja
oljamanjunja
Харків
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари