Всі категорії
Додати товар

Чоботи, чоботи шкіряні, чоботи шкіряні жіночі, ботфорди, чоботи жіночі високі, мото...

1500 грн -14% 1300 грн
Опис

Чоботи жіночі шкіряні, високі
BUGATTI 41 розмір (26,5 см устілка)

Ексклюзивні жіночі чоботи BUGATTI made in Germany 41 розмір (26,5 см устілка) в ідеальному стані, стані НОВОГО взуття, без слідів експлуатації та без жодних вад. Чоботи високі 43 см висота від підлоги. Чоботи з комбінованої шкіри, шкіра + замша (натуральна замша) + шкіра з принтом. Чоботи регулюються ширина по стопі та верх чобота шкіряними ремінцями на металевих пряжках, основна застібка металева масивна блискавка фірми YKK. Підкладка чобіт в ідеальному стані без слідів експлуатації та без жодних вад 100% polyester. Всередині штамп на шкірі із зазначенням розміру та бирка із зазначенням складу підкладки чобіт. Ексклюзивна каучукова підошва в ідеальному стані (Каучукова підошва виконує амортизаційні функції при ходьбі, що дозволяє суттєво знизити кількість травм стопи, деформації. Також він забезпечує швидке відновлення форми та щільності підошви, що дає гарантію того, що в негоду взуття не зіпсується, не розклеюється , прослужить довго.)
Bugatti Clothing – модний бренд високого класу, відомий своїм розкішним та вишуканим дизайном. Натхнена легендарним автомобільним брендом Bugatti, лінія одягу втілює в собі той самий рівень точності, елегантності та інновацій, які вже більше століття роблять Bugatti символом автомобільної досконалості. Історія німецького бренду Bugatti багата і насичена. Завдяки увазі до деталей, турботі про споживачів та чудовій німецькій якості бренд Bugatti завоював довіру на європейському та українському ринку. Основою успіху бренду є багатовікові традиції, широкий асортимент та постійні інновації.

Ефектні чоботи, стильно та оригінально виглядають підійдуть як для їзди на мотоциклі так і у повсякденному житті. Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень. Дивіться всі мої оголошення є багато цікавих речей пов'язаних з мото тематикою. Асортимент постійно оновлюється.
Постійним клієнтам знижки 💰

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
  • 40.5
  • 41
  • 41.5
  • Onesize
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Велюр
Принт:
Квітковий
Довжина устілки:
26,5 см

Схожі товари