Всі категорії
Додати товар

Оригінальні зимові фірмові шкіряні чобітки ugg australia 38 р.( низький підйом)

1250 грн
Опис

Зовсім недавно було дико уявити, що валенки на справжній овечій шерсті можна легко та, головне, комфортно носити у 30-градусну спеку. Дивовижно, але навіть серфери в Каліфорнії вважають, що краще взуття UGG® Australia немає й не буде. Вони прямо в дизайнерських валенках розсікають океан і дивують туристів.
разово гарні
Слово «вугі» (від англ. uggs, uggly boots) у перекладі означає «страшні черевики». Перші уги, ймовірно, і правда були вельми пристрасними, адже їхніми дизайнерами були австралійські селяни.
Історія бренда UGG® Australia почалася в 1978 році, коли віндсерфер Брайан Сміт прилетів з Австралії до США та взяв із собою понад 40 пар чобіток. А в 1998 році UGG® Australia були куплені американською компанією Deckers. Відтоді UGG® Australia стали відомі на весь світ. Зараз UGG®
Australia — це не тільки уги, а й цілком собі класичне взуття на підборах, виготовлене в дусі останніх взуттєвих трендів. Починаючи з 2011 року, UGG® Australia йде на
підвищення, представляючи преміумколекції UGG® Collection, виготовлені вручну в Італії.
Марка UGG® Australia вельми суворо ставиться до використання терміну ugg щодо овечих чобіток інших виробників. Офіційно уггами можна називати тільки UGG® Australia, а такі чоботи інших компаній — Sheepskin Shoes.
Взимку та влітку
Завдяки спеціальним технологіям вичинки овчини UGG® Australia мають властивість терморегуляції, тому в них не жарко влітку та не холодно взимку. Щоб по-справжньому оцінити перевагу UGG Australia, рекомендується носити їх на босу ногу. Крім того, UGG® Australia прекрасно підкреслюють форму ніг.
Продаються теплі зимові чобітки, оригінальна модель від американського культового бренда UGG® Australia. Це високі теплові чобітки з натуральної замші з цигейковою виворітною стороною. Модель із досить комфортним широким мисом, що абсолютно логічно. Оскільки навіть устілка у взутті цигейкова, і широкий мис дасть змогу пальчикам не стискати один одного (як іноді зазначається у вузькому взутті), а просторо розташовуватися в чобітках, доставляючи господині досхочу насолоду. Верх чобіток виготовлений з товстої натуральної замші приглушеного коричневого кольору. У самому верху — досить великий цигейковий закот, який пришитий по нижньому краю. На зовнішній бічній поверхні він декорований шкіряними шнурками з масивними об'ємними китицями. На внутрішній бічній поверхні розташовується капітальна фірмова блискавка завдовжки 27,5 см). На шкіряному заднику зафіксований фірмовий металевий лейб із зображенням назви бренда.
Внутрішня сторона взуття являє собою шар м'якої густої теплої натуральної цигейки світло-бежевого кольору. Такий же закаблук і незнімна устілка.
Підошва — фірмова підошва бренда, виготовлена з легкої спіненої гуми. На підошві розташовуються зони міцнішої жорсткої перфорованої гуми рожево-бордового кольору. У центрі — фірмове маркування бренда.
Уги дуже теплі надзвичайно комфортні та дуже оригінальні. Стан чудовий із мінімальними слідами шкарпетки
Розмір — 38. Довжина устілки — 24,5 см. Максимальна ширина устілки приблизно 9 см. НО модель не на ногу з високим підйомом.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 38
Категорії:
Матеріал верху:
Сезон:
Матеріал підкладки:
Овчина
Тип підошви:
Каблук Пласка
Довжина устілки:
24,5 см 27,5 см

Схожі товари