Всі категорії
Додати товар

Неординарні комбіновані шкіряні напівчоботи geox respira італія 39 р. (на стопу 24.5 см)

1000 грн
Опис

Історія італійської марки Geox почалася досить незвично. На початку 90-х років XX століття Маріо Моретті Полегато, прогулюючись у взутті на гумовій підошві, відчув, що ноги в таких черевиках занадто перегріваються. Незадоволений цим, він проштовхнув підошву цвяхом і в такий спосіб позбувся дискомфорту. Цей епізод змусив Полегато задуматися про створення по-справжньому зручного взуття, і 1995 року він заснував компанію Geox, яка на сьогодні посідає перше місце в Італії та друге місце у світі серед виробників повсякденного взуття. Магазини Geox, у яких, крім чоловічого, жіночого та дитячого взуття, можна купити також одяг для всієї родини, представлені в понад ста країнах. Такої популярної продукція цього бренда стала завдяки використанню інноваційних запатентованих технологій.Первою, справді революційною розробкою стала перфорована гумова підошва, яка завдяки особливих отворів дає змогу взуттю «дихати», тобто виводити природну вологу з черевика і водночас залишатися вологонепроникною зовні. Той самий принцип використовується і під час виготовлення черевиків, і туфелів Geox на шкіряній підошві. Зимове взуття Geox прекрасно захищає від переохолодження, а в моделях дитячого взуття водовідштовхувальний матеріал використовується і для верху виробу, щоб дитячі ніжки завжди були сухими. Ще один плюс італійської марки в тому, що чоботи, черевики, сандалі та туфлі Geox вирізняються універсальністю.
Продаються оригінальні шкіряні напівчоботи італійського взуттєвого бренда Geox.
Це модель низьких напівчоботок — челсі з подовженим гостром мисом на маленькому стійкому підборах.
Верх виробу виготовлений із комбінованих видів натуральної шкіри. Передня частина чобіток і фігурна вставка в задній частині — м'яка лакована натуральна шкіра кольору какао. А все інше — м'який натуральний нубук кольору какао з молоком із блискучим золотистим напиленням. На внутрішній бічній поверхні вшита фігурна еластична гумка
Модель із дещо подовженим мисом, що звужується.
З виворітного боку біля взуття підкладка, виготовлена з м'якої гладкої натуральної шкіри нюдового кольору. Зона задника виготовлена з м'якшої натуральної замші бежевого кольору. Устілка фірмова дуже м'яка повністю шкіряна перфорована, не знімна.
Підошва — фірмова підошва бренда. Вона з низьким широким суцільнолитим каблуком. Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми темно-коричневого кольору з характерними мембранними отворами для вентиляції виробу.
Взуття має стан нової речі, без видимих слідів шкарпетки. Розмір 39. Довжина устілки — 25,5 см. Підійде на стопу 24,5 см. Максимальна ширина устілки приблизно 82 мм. Чобітки на стандартну або кілька вже повноту стопи та стандартний підйом. Висота виробу по задній лінії до рівня підошви — 6 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • 39
Категорії:
Матеріал верху:
Лакована шкіра Нубук
Висота каблука:
Низький
Висота виробу:
Низькі
Халява:
Стандартна
Матеріал підкладки:
Шкіра
Тип підошви:
Каблук
Довжина устілки:
25,5 см 25 см 24,5 см