Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Лаконічні шльопанці перламутрового бузкового кольору birkenstock германія 39 р.

685 грн
Опис

Вперше сандалії-шльопанці на плоскій підошві ми побачили на показах Marni, Givenchy і Céline. Після, мас-маркет-бренди підхопили цю тенденцію й брекенштоки заполонили полиці популярних магазинів Topshop, Zara, Mango тощо. Але на подив слов'янських красунь, виявилося, що це взуття не з'явилося з нізбі, а має свою чималу графу в історії моди та шанувальників у всьому світі.
Назва брекенштока походить від німецької фірми Birkenstock, яка вже сто років, як виробляє популярне в Європі ортопедичне взуття. Крім неї, багато подібних брендів, наприклад, Papilio, Birki's, Footprints, Tatami, Alpro, Betula і Newalk, але все ж особливу популярність набув саме найстаріший німецький взуттєвий будинок.
Історія бренда Birkenstock почалася ще 1774 року. Саме в цей час у містечку Лангенберг проживав Йохан Адам Біркеншток — чобітник. Остання згадка про династію чобітників була в 1896 році — тоді нащадок XVII Конрад Біркейшток, вже володілий двома магазинами авторського взуття у Франкфурті-на-Майні. У 1902 році Конрад вперше представив світупродуктивний биркейншток — взуття з інноваційною м'якою устілкою, яка повторює вигини стоп.
Через десять років до бізнесу батька приєднався старший син Карл і вони почали виробляти ортопедичне взуття для солдатів під час Першої світової війни. Виробництво назбирало оберти та незабаром майстерню Біркенштоків змінив цілий завод, на якому, крім взуття, випускала ортопедичні устілки Blue Footbed, а в 1925 році до Конрад-старшого та Карлу приєднався Конрад Біркеншток-молодший.
читати також
У той час завод працював у дві зміни та постачав продукцію в Австрію, Франції, Данію, Чехославаку, Італію, Люксембург, Бельгію, Норвегія, Швецію і Швейцарію.
Заслуга сім'ї Біркеншток зіграла важливу роль у розвитку взуттєвої індустрії. З 1932 року сім'ї спеціалізувалася спеціальне заняття для медиків і взуттєвих фахівців "Курси Біркеншток", де розповідають про ортопедичне взуття. 1947 року Карл Біркеншток написав книгу "Ортопедична система Birkenstock" — вона досі є настільною для багатьох фахівців.
У 60-х роках вийшла перша мас-маркет модель ортопедичних сандалів під назвою "Мадрид", а через 10 років популярність такого взуття так виросла, що компанія Birkenstock розробила перший у світі електромеханічний апарат, який виробляв індивідуальні колодки будь-якого розміру в потрібних пропорціях. У цей же період Карл придумав гнучкий матеріал, з якого роблять устілки та в наш час — Birkocork.Кроме унікальної устілки сандалії Birkenstock мають ще одну особливість — ремінець. На його розроблення пройшло три роки, і 1983 року компанія отримала два патенти на дизайн своїх сандалів.
Продаються фірмові шльопанці найвідомішого німецького ортопедичного бренда Birkenstock. Верх виробу виконаний з м'якої синтетичної шкіри дуже красивого перламутрового бузкового кольору. Модель фіксується між пальчиками. Традиційно на внутрішній бічній поверхні на суцільній основі ремінців зображено назву бренда. Шльопанці фіксуються на нозі за допомогою фірмової металевої пряжки, на якій зображено назву бренда.
З виворітного боку ремінці мають м'який повітропроникний підкладковий матеріал. Устілка фірмова ортопедична, що повторює всі вигини стопи. Устілка об'ємна, що виконує функції міжпідошви виробу. Об'ємна устілка виготовлена з натурального корка з додаванням для міцності латексу. Верх устілки — товста м'яка натуральна замша коричневого кольору.
Основна підошва — фірмова підошва бренда. Виготовлена з легкої міцної амортизаційної спіненої гуми чорного кольору. Підошва з характерним протектором, на якому є фірмове маркування.
Взуття в відмінному стані. Розмір 39. Довжина устілки — 25/25,5 см. Максимальна ширина устілки — 90 мм. Регульовані ремінці дають змогу моделювати взуття за повнотою стопи.
Шльопанці зроблені в Німеччині.
Оригінальна ціна моделі зі знижкою в Україні вища 4000 гривень.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Штучна шкіра
Сезон: