Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Шльопанці капці women by gemo ортопедичні made in spain жіночі

395 грн -13% 345 грн
Опис

Класні брендові шльопанці красивого нарядного білого кольору, збережені у дуже хорошому стані, жодних прихованих н'юансів. Довжина устілки від краю до краю 28 см (див.фото), ширина устілки від краю до краю 10 (9 у середині) см.
Gemi– іспанський бренд, який виготовляє якісне взуття з анатомічною устілкою. Модель чудово підходить для медичних працівників, обслуговуючого персоналу та людей, які проводять тривалий час стоячи. Взуття виконане з екологічного штучного матеріалу, і з корку. Він легкий, м'який та зручний.
Повнота регулюється , застібка все по типу ремінь
Верх синтетичні матеріали, всередині текстиль, устілка натуральна шкіра з анатомічною устілкою, пробкова підошва, гумова підмітка.
Секрет зручності взуття – в унікальній формі устілки.
Анатомічна м'яка устілка. Технологія Antishokk («Антишок») знижує силу поштовху при ходьбі на 50%, зменшуючи навантаження на хребет та суглоби.
Міцні, красиві, супер комфортні
Об'єм регулюється пряжками на кшталт ремінь. Шльопанці чудової якості, область вигину підошви носиться довго. Абсолютно не поступаються по якості Birkenstock і навіть кращі - легші по вазі, повірте, я знаюся на цьому.
Надам будьяку необхідну додаткову інформацію та фото. Дивіться інші мої оголошення, є багато цікавих пропозицій.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 42
  • 42.5
Матеріал:
Штучна шкіра Шкіра Текстиль
Сезон: