Всі категорії
Додати товар

Сабо крокси жіночі чорні з сірим luck line силіконові на білій підошві

559 грн
Опис

Сабо крокси жіночі чорні з сірим Luck Line силіконові на білій підошві Новинка 2021 року! Крокси - це взуття з відкритою п'ятою, виготовлена зі зносостійкого матеріалу. Отвори в передній частині кроксов дозволяють нозі дихати, а ремінець надійно фіксує ногу. У більшості випадків крокси люблять за зручність, довговічність і бюджетну вартість. Дизайн взуття став більш різноманітним і навіть завзяті модники можуть вибрати модель, яка ідеально підходить їм за формою, кольором і декором. - М'які,стильні,комфортні. - Підошва - гума, верх - м'який силікон. - Товщина підошви 3 див. - Анатомічна будова устілки. - Легко миються і швидко сохнуть. Підійдуть для пляжу, дачі, городу, лазні, сауни .... Для вибору розміру дивіться виміри устілки (заміри зроблені всередині взуття рулеткою, до кінця підошви. Можна брати без запасу, добре сідають на ногу) 36р - 23,5 см 37р - 24-24,5 см 38р - 25 см 39р - 25,5 см 40р - 26 см 41р - 26,5-27 см Причини вибрати нашу компанію для покупки: - Актуальне наявність. Взуття перебуває на нашому особистому складі, що дає можливість стежити за наявністю розмірів - Живі фото. Все фото сделаны лично нами, то есть вы получаете именно то, что видите на фото.
- Точные замеры. Вся обувь прошла через наши руки. Что позволяет нам максимально-возможно точно вымерять каждый размер.
- Быстрая отправка. Товар отправляем Новой Почтой в день заказа или оплаты, если заказ (оплата) сделаны до 12:00. Укр Почтой отправляем в такие дни, как среда, четверг, пятница, суббота с утра.
- Максимально точно и правдиво ответим на все ваши вопросы, по требованию можем сделать дополнительные фото.

Нам важлива ваша думка!!! Будемо вкрай вдячні вам за надісланий відгук, для покращення сервісу і обслуговування нашого інтернет-магазину. В знак подяки, за надісланий відгук, ми надамо вам знижку 5% на наступну покупку. На фото вказано номер моделі, тому коли звертаєтеся до нас, будь ласка вказуйте нам його!! Пишіть і задавайте усі питання, що цікавлять вас!!! З радістю відповімо на всі максимально чесно і точно. Дуже відповідально ставтеся до вибору потрібного вам розміру. Чтобы не ошибиться
в выборе, замеряйте правильно свой размер, следуя инструкции:
Чтобы определить свой размер обуви, нужно измерить стопу. Рекомендуют делать
это в конце дня, т.к. ноги растаптываются и становятся больше. Встаньте на
лист бумаги и обведите ногу карандашом. Для определения длины стопы измерьте
расстояние между самыми выпуклыми точками (A и B),

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари