Всі категорії
Додати товар

Мокасини чорні смугасті жіночі літні

405 грн
Опис

Жіночі літні чорні смугасті Мокасини

р.36, 37, 38

Розмір у розмір

36-23,5 см

37-24 см

38-24,5 см

Дуже зручні, стильні, добре провітрюються, ніжці дуже комфортно. Легко стираються, швидко сохнуть.

Є шнурівка.

Відмінно підходять як під шорти, так і під сукню, сарафан, спідницю.

Колір чорний

Матеріал чорний текстиль+сітка

Виробник Туреччина

Відправлення протягом 1-2 робочих днів після мінімальної передоплати 120 грн.

Код 00740


Історичний факт.

Сучасне взуття, яке прийнято називати мокасинами - це кілька видів низького або високого взуття, що має певну схожість з деякими традиційними мокасинами.

Найбільш поширені легкі туфлі у вигляді низьких мокасин, що відрізняються вставкою-язичком на підйомі, пришитою виступаючим зовнішнім швом; часто навколо горловини пропущено декоративний шнурок; іноді є нарізка-бахрома та інші декоративні елементи. Якоюсь мірою до них близьке універсальне інше взуття мокасинного стилю з суцільною товстою підошвою -- лофери та топ-сайдери. Багато зразків перерахованих моделей є взуттям Унісекс.


Мають вигляд низьких мокасин з м'якою підошвою моделі, що спочатку призначалися для водіїв автомобілів. Їхня тонка гнучка підошва, посилена невеликими гумовими накладками.

Ту взуття, яка оформлена за мотивами традиційних мокасин, відносять до стилів бохо-хіпі, вестерн, кантрі і, відповідно, до індійського. Переважно вона є жіночою. До такої відносяться зразки з традиційними високими манжетами, шнурками-обмотками та бісерною вишивкою.


Але вони завжди забезпечуються товстою підошвою із сучасного матеріалу. Випускаються також сучасні варіанти мокасин-чобіт стилю plainsman зі шнурівкою, яка розташована зараз не завжди спереду, але іноді і збоку. (Ще більш віддалені від традиції зразки можуть зашнурівуватися і ззаду.) Багато чоботи рясно прикрашаються бахромою, іноді поверху обтягуванням з довгих шнурків.


Нещодавно з'явився вид взуття wrap boots (англ. wrap - завертати, закутувати) являє собою перенесення в сучасність особливостей мокасин Південного Заходу, як не дуже високих, з краями, що закриваються, так і з високими стрічковими обмотками. Використовується обв'язування довгими ремінцями. Іноді подібне взуття, з хутряними халявами, має ще додаткову назву - Muks, Muk Luks, Manitobah Mukluks.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари