Всі категорії
Додати товар

Ніжно рожеві перфоровані сліпони woman by common projects сша / італія 39 р. ( 26 див.)

1385 грн
Опис

Common Projects: культ вишуканого мінімалізму Зразок лаконічного стилю, основну увагу в якій приділено ручної роботи, преміальним матеріалів і неповторною естетикою Common Projects Дата створення 2004 Штаб-квартира США Засновник Пітер Пупата, Флавіо Джіроламі Трохи більше десяти років роботи, нуль реклами, десятки тисяч фанатів по всьому світу і статус культової марки». Як це можливо? Звичайно, вагомий внесок в успіх бренду вніс досвід Пітера Пупата і Флавіо Джіроламі, його засновників. Однак подібна міцна позиція на ринку, дала можливість пережити економічну кризу 2007-2008 років, не могла утворитися без істинної унікальності продукту, якою володіє взуття Common Projects. Перша модель, Achilles, була не більш ніж «отретушированным» варіантом класичних тенісних кросівок, але не без очевидних переваг. Крім доведеного до досконалості лаконічного силуету, використовувалися преміальні матеріали, а саме виробництво відбувалося на італійській фабриці. Складніше виявилося прийти до правильного ціноутворення — для цього Common Projects були змушені методом проб і помилок шукати відповідну вартість, яка в підсумку закріпилася на рівні від 380 до 535 доларів за пару. Криза бренд зустрів вже міцно ставши на ноги, в тому числі поширивши свій вплив на Європу, продажу в якій, зокрема, і допомогли вистояти. Простота, яка стала оригінальним стилем Сьогодні впізнаваність Common Projects піднялася до таких висот, що інші бренди, які випускають нарочито спрощені шкіряні кеди, отримують звинувачення в плагіаті від користувачів на різних інтернет-ресурсах, присвячених моді. Вигравіруваний ряд з десяти золотих цифр, що позначають номер моделі, розмір, колір, мабуть, є саме тією деталлю, яка дозволяє навіть не переймається людині зрозуміти походження кросівок, що знаходяться перед ним. Сліпони – це найбільш зручне взуття на літо. Вони схожі на кеди на досить товстій гумовій підошві і без шнурків, але з еластичними вставками для зручності. Ось тільки ці «кеди» певної форми. Сліпони, або сліпи, неймовірно зручні, легкі, їх легко одягати. Вони щільно сидять на нозі і не шльопають при русі, хоча в них досить широка колодка, що чудово підходить тим, кому важко знайти відповідне взуття. Это также обувь для экспериментов со стилем. Со слипонами можно создать не только хулиганский, но и элегантный образ. Они очень вариативны – существуют повседневные и даже вечерние варианты. Традиционно верхняя часть слипонов изготавливается из парусины, а подошва из мягкой прочной резины, но современные дизайнеры выходят за рамки традиций и используют для верха кожу и различные варианты синтетического текстиля.
Продаются очень красивые , эффектные кожаные слипоны знаменитого американского дизайнерского обувного бренда премиум класса Common Projects. Модель с красивым округлым мысом.
Верх изделия выполнен из толстой мягкой перфорированной натуральной кожи ( натуральный нубук)цвета пудры. По верхнему краю передней части обуви и прямоугольная вставка в верхней части задника - цельный натуральный нубук цвета пудры. По бокам цельнокроенного кожаного язычка вшиты прочные эластичные резинки молочного цвета, позволяющие легко надевать и снимать обувь. По нижнему краю слипонов проходит широкий рифленый резиновый кант молочного цвета. По верхнему краю он надежно пришит к кожаной части изделия прочными нитками белого цвета. На наружной боковой поверхности присутствуют традиционные 10 цифр, выполненные золотой краской. Они включают фирменную маркировку : размер, цвет, модель...
Изнаночная сторона изделия имеет подкладку, выполненную из мягчайшей гладкой натуральной кожи насыщенного розового цвета. Стелька фирменная мягчайшая съемная. Верх стельки - гладкая натуральная кожа молочного цвета.
Подошва выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины молочного цвета. Максимальная высота подошвы - 2,9 см.
Обувь в отличном состоянии. Размер 39. . Длина стельки - 26 см. Максимальная ширина стельки около 85 мм. Подойдут на стандартную полноту стопы.
Производство - Италия.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Нубук

Схожі товари