Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Ексклюзивні шкіряні туфлі від your step ручної роботи lavorazione artigiana

600 грн
Опис

Файні ексклюзивні шкіряні туфлі ручної роботи, виробництва Lavorazione Artigiana, ™Your Step.
- Hand made.
- Розмір: EUR - 39 / 25см.
- Колір: "слонова кістка". Не білий, не біжевий.
- Стан: новий, не ношені. Нюанси на фото.

ТМ Your Step не є черговим посередником, який купує китайську продукцію за низькими цінами. Магазин Your Step - це виробник жіночого взуття високої якості. Працюючи з провідними дизайнерами, нам вдається регулярно виробляти модні новинки, що відповідають останнім тенденціям світу взуття та все це за вигідними цінами.

Виробник Lavorazione Artigiana регулярно отримує хвалебні відгуки маленьких покупців та їхніх батьків, завдяки чому успішно заробив бездоганну репутацію у Києві та багатьох інших містах. Компанія використовує тільки натуральну виробничу сировину високої якості, тому кожна пара туфель, черевиків або кросівок радує відмінною зносостійкістю.
Дотримання вікових традицій ремесла.

Красивий напис Lavorazione Artigiana, що красується на підошві взуття, говорить, що над її виробництвом працювали найкращі таланти компанії. Така італійська торгова марка свідчить про ручну роботу з мінімальним втручанням автоматизованого обладнання. Майстри Лавораційне Артигіана в кожен витвір вкладають частинку своєї душі, а також дотримуються багатовікових традицій взуттєвого ремесла з яскравою індивідуальністю. Великий успіх купити таку обновку, якщо ви цінуєте ексклюзивні речі.
Lavorazione artigiana – це не бренд, попри оману. Це робота ручної роботи, це означає, що виріб було виготовлено не на повністю автоматизованій виробничій лінії, а при його виготовленні були використані елементи ручної праці. Цей напис зазвичай ще говорить про те, що в цьому випадку виріб був виконаний з дотриманням вікових традицій ремесла, він не безликий, а йому надали індивідуальність, і в якомусь сенсі він стає унікальним, як все, що було зроблено вручну повністю чи частково. У багатьох марок одягу буває додана етикетка fatto a mano, cucito a mano, ricamato a mano, зроблено вручну, пошито, вишито вручну і означає те саме, що і у вашому випадку.

Додаткові фото, інформацію вишлю.
Перед замовленням обов'язково обговорюйте нюанси та способи оплати з продавцем!
Дивіться також в моєму профілю брендові пропозиції.
Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 39
Категорії:
Матеріал:
Продавець
ed17
ed17
Супер-продавець
Харків
90% виконаних замовлень
Був