Всі категорії
Додати товар

492.туфлі шкіряні waldlaufer 37 р. повнота н

550 грн
Опис

492. М'які, комфортні та якісні шкіряні туфлі-балетки відомого німецького бренду "Waldlaufer" у відмінному стані: чисті устілки, без сторонніх запахів, підошва без зносу - може, пару раз взуті.
Модель "Haline"
Вартість на оф. сайті від 100 дол.

Waldlaufer – європейський бренд взуття (з німецького «лісовий мандрівник»), заснований у 1960 році, який спочатку орієнтувався на випуск комфортного взуття ручної роботи, призначеного для тривалих піших прогулянок.

Кожна модель, що випускається під брендом Waldlaufer, має знімну устілку, яка повторює форму стопи. Моделі бренду можуть похвалитися легкою вагою, за рахунок підошв, які виготовляються з полімерних матеріалів, роблячи взуття майже невагомим, з анатомічним підйомом п´яти на 20–35 міліметрів. Таке взуття можна вважати ортопедичним, до того ж у ньому при потребі легко поміщаються спеціальні устілки.

Колір - чорний
Матеріал верху: натуральна шкіра "нубук", м´яка та еластична
Кант по верху туфельки еластичний, щоб розтягуватись на потрібну повноту та підйом - ComfortStretch (Комфорт Стрейч) – це спеціальні еластичні стрейч-матеріали для верху взуття. Вони забезпечують ідеальну посадку кожної моделі навіть на проблемну ступню, що має випираючи "кісточки", високий підйом, нестандартну повноту.
Застібка - липучка
Підкладка - натуральна шкіра світло-сірого кольору
Устілка - знімна, виймається, натуральна шкіра на основі з пружного піноматеріалу

Розмір – 4 вказаний, йде на наш 37 р. на стопу 23,5 см
Устілка - 24,2 см, ширина - 8 см
Повнота Н - комфортна збільшена, розрахована на обхват стопи в кісточках (міряти по колу) 22-23,5 см
Висота танкетки в області п´яти - 2,5 см, товщина підошви в носовій частині - 1 см

Можу надати додаткові фото
Дивіться інші мої оголошення
Лояльні умови покупки: можливий обмін або повернення (обговорюється до покупки), детальніше про умови в розділі "Про мене"

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 37
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари