Всі категорії
Додати товар

Найлегші комбіновані шкіряні туфлі suave португалія 41 р.

685 грн
Опис

Suave — взуття, яке подарує вам відчуття неймовірного комфорту!
Португальський бренд Suave (Суаве) є одним із брендів сім'ї Railton, яка виробляє взуття понад сотні років. Компанія спеціалізується на розробленні та виготовленні ортопедичної жіночої, чоловічої та дитячої взуття.
Поєднання у взутті оригінального дизайну та максимального комфорту — найнеобхідніша умова під час повсякденного носіння.
Туфлі та черевики Suave розробляються спільно з ортопедами, це дуже легке взуття, з анатомічними устілками в кожній парі, що робить її зручною, безпечною й ідеально підходить на щодень.
Взуття цієї марки належить компанії Railtons, сімейному бізнесу з багаторічною історією та традиціями, які багато років переходили з покоління в покоління. Фірма славиться високим рівнем сервісу, намагається забезпечити бездоганну співпрацю з постачальниками, продавцями та покупцями взуття. Підкреслена коректність у введенні бізнесу забезпечила компанії успіх на ринку. Головна цінність для Suave — чудова зручність взуття. Моделі навіть виготовляються по колодках різного типу, щоб кожен покупець міг підібрати взуття оптимально по нозі. Широко відома надзвичайна легкість і м'якість продукції Suave. Компанія намагається, щоб взуття відповідало високим стандартам якості, навіть якщо водночас не вписується в категорію низьких цін. Працівники Suave дотримуються загального правила: все, що ми робимо, має бути комфортним, зручним по нозі та легким у носінні. Головна нагорода для них — щасливі клієнти, задоволені покупкою. Насправді: спробувавши одного разу, вам буде важко відмовитися від задоволення носити взуття Suave — взуття, яке подарує вам відчуття неймовірного комфорту!
Продаються чудові фірмові туфлі знакового португальського взуттєвого бренда Suave. Верх виробу виготовлений із комбінованих різновидів натуральної шкіри: м'яка гладка натуральна шкіра меланжевого світло-коричневого кольору та м'яка лакована натуральна шкіра бронзового кольору. Модель фіксується на нозі за допомогою похилого шкіряного ремінця. Кріплення — надійна липучка. На регульованому ремінці тисненням по шкірі зображений логотип бренда. А на вільному краю регульованого ремінця є гарний декор — витончена квітка, виготовлена з гладкої натуральної шкіри. Усі деталі взуття відстрочені рівним одинарним або подвійним швом міцними нитками сріблястого кольору. А на лакованій фігурній вставці в передній частині туфлів проходить декоративний шов, виготовлений грубими шовковистими нитками сріблястого кольору.
Виворітна сторона виробу обладнана підкладкою, виготовленою з м'якої гладкої натуральної шкіри кольору топленого молока. Зона задника виготовлена з м'якої оксамитової натуральної замші світло-сірого кольору. Устілка фірмова ортопедична анатомічна перфорована знімна. Верх устілки — м'яка перфорована натуральна шкіра світло-елективного кольору.
Підошва дуже легка з додатковою системою вентиляції. Підошва з потовщенням у зоні п'яти. Виготовлена з легкого амортизаційного EVA коричневого кольору зі вставками високоякісної зносостійкої рифленої гуми бежевого кольору — у проблемних місцях.
Взуття у чудовому стані. Розмір 41. Довжина устілки — 26,5 см. Максимальна ширина устілки — 84 мм. Модель на стандартну повноту стопи.
Ціна цієї моделі на оригінальному сайті бренда 75 фунтів.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • 41
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари