Всі категорії
Додати товар

Новые туфли-лодочки stuart weitzman с леопардовым

1200 грн

розпродаж до 11 Травень

840 грн
Опис

Женские туфли-лодочки Stuart Weitzman с леопардовым принтом из волос пони, туфли на высоком каблуке 39 размера Не для широкой стопы.
Каблук 12 см

Stuart Weitzman: чого хоче жінка?

Історію американського бренда Stuart Weitzman називають зоряною і,ОЅ, що це дійсно так. Бренд заснований ще у 80-х роках. Його засновник Стюарт Вайтцман із дитинства спостерігали, як його батько створював красиве та якісне взуття. Тому немає нічого дивовижного, що й сам Стюарт заснував свій взуттєвий бренд.

Вайтцман використовує у виробництві взуття не тільки свій багаторічний досвід, а й неймовірний талант. Взуття Stuart Weitzman просто обожнюють світові зірки й жодна червона доріжка не залишається без сліду каблучок цього бренда. Дизайнер активно Використовує кристали Swarovski. Навіть дорогоцінне каміння, шовк, оксамит, вишивку, перлинні прикраси, авангардні принти, анімалістичні малюнки, нестандартний каблук. Але за всього епатажу бренд має цілком класичні моделі, які підходять для ділового стилю або повсякденного. Загалом, не завжди трапляються моделі а-ля агресивна сексуальність, але й ніжні, чуттєві та жіночні моделі.

Дивіться також інші брендові речі на моїй сторінці
Обміну та поверненню немає
пересилка нова або укрпошта

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 39
Категорії:

Схожі товари