Всі категорії
Додати товар

Комфортні двоколірні шкіряні топсайдери marc soft walk германія 37 р.

685 грн
Опис

Історія німецького взуттєвого бренда Marc почалася в 1938 році, коли на півночі Німеччини відкрилася невелика взуттєва фабрика Mohlmann Квадрата Мольманна, засновника марки, яка спеціалізувалася на пошитті повсякденного класичного взуття. 1945 року в асортименті компанії з'явилися незвичайні утеплені черевики з натуральним хутром. Сама торгова марка Marc була запущена в 1973 році та дуже швидко стала популярною серед європейських молодих людей. З 1993 року Marc містить ліцензійні угоди з брендами, як-от Marc O'Polo, Mexx, Hugo Boss і S. Oliver, а 2007 року відкрився перший монобрендовий магазин, після чого мережа взуттєвих салонів Marc розкинулася в усьому світі.
Бренд Marc асоціюється з образом успішної та сучасної людини, у якої багато інтересів, захоплень, і колекції взуття максимально цьому образу відповідають. Чоловіче взуття представлене декількома лініями легких шкіряних черевиків у стилі casual, елегантними мокасинами, взуттям у спортивному стилі зі вставками з кольорової шкіри та замші, а також легкими літніми черевиками, що забезпечують стопі максимальний комфорт.
Щодо жіночого взуття, то Marc без компромісів дотримуються правила, що взуття має бути не тільки гарним, але й зручним. Жіночі колекції представлені кольоровими балетками із замші, туфлями-човниками, літніми босоніжками на танкетці, класичними туфлями на підборах, а також молодіжними чобітками та ботильйонами.
Попри те, що бренд Marc представлений у середній ціновій категорії, якість взуття, шкіри та аксесуарів цієї марки приємно здивує навіть найприскіпливішого та найвимогливішого клієнта. Пристрасть компанії до взуття є головною рушійною силою, яка сприяє постійному вдосконаленню, впровадженню інноваційних розробок і матеріалів, завдяки чому Marc повністю виправдовує очікування й довіру своїх покупців.
Продаються ефектні двоколірні шкіряні топсайдери німецького взуттєвого бренда Marc. Верх виробу виготовлений із комбінованих видів натуральної шкіри. Основна частина — товста м'яка натуральна замша кольору вохри. А верхня частина виробу та фігурна вставка на заднику — товста м'яка гладка натуральна шкіра кольору молочного шоколаду. Модель виконана у традиційному для цього взутті стилі. Є великий відкритий шов, з обох боків відстрочений міцними нитками кремового кольору — на передній частині виробу. Він плавно безшовно переходить у м'який шкіряний язичок. Невеликий відкритий шов проходить у центрі задника. Він також відстрочений з обох боків міцними нитками кремового кольору. По верхньому краю взуття через систему люверсів проведе міцний шнурок із натуральної шкіри кольору гіркого шоколаду. Точно такий само шнурок слугує і для фіксації взуття на нозі. Цей шнурок проходить через 2 пари люверсів. Всі деталі взуття дуже акуратно відстрочені подвійним швом міцними нитками білого кольору.
У моделі немає підкладки. Устілка фірмова м'яка незнімна. Устілка з додатковими бортиками для максимального комфорту.
Підошва — традиційна дуже якісна міцна підошва. Вона виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми коричневого кольору. Підошва з невеликим потовщенням у зоні п'яти. Підошва надійно пришита до шкіряного верху виробу.
Топсайдери в дуже гарному стані. Розмір 37. Довжина устілки — 24 см. Максимальна ширина устілки — 78 мм. Взуття на стандартну повноту стопи.
Модель можна позиціонувати як унісекс.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 37
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари