Всі категорії
Додати товар

Туфлі зі стразами і хутром 💎

2900 грн -32% 2000 грн
Опис

Туфлі зі стразами і хутром 💎 🎀 Кольори : сріблястий/ бронзовий. 🎀 Елегантна модель! 🎀розміри 36, 37, 38, 39 (уточнюйте в см по устілці) 👌Щоб було швидше пишіть нам в Вайбер +38************* 🛍Обмін/повернення Відправляємо по повній передоплаті, а також післяплатою по передоплаті 150 грн. ✅Головні критерії, за якими працює наш інтернет магазин: Клієнт завжди правий! Клієнт має право на повернення та обмін товару ✅Клиент должен быть доволен покупкой и пользоваться ей с удовольствием, а не обжечься на покупке в интернете и пытаться ее продать потому что продавец не принимает товар обратно!

✅Запомните : честный продавец уверен в своей продукции и никогда не укажет в условиях обмена и возврата нет!Нашу обувь любят и носят известные блогеры и публичные личности)).

😍Мы не только продаем обувь, мы создаем образы!
В наших объявлениях Вы можете найти образы созданные профессиональными стилистами с нашей обувью!
👍Благодаря этому Вы увидите как смотрится та или иная модель в полном образе.

В асортименті інтернет магазину «Моя Туфля» більше 200 моделей! 👍🛍Ми продали вже більше 100000 пар! 100000 задоволених клієнтів та позитивних відгуків! Наші переваги: ✅Весь товар в наявності ✅Реальні фото товару ✅Швидка відправка, відправляємо в день замовлення ( якщо оплата була зроблена до 17.00) ✅Накопичувальна система знижок Обмін/повернення. Ми завжди на зв'язку!

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Категорії:
Матеріал:
Хутро

Схожі товари