Всі категорії
Додати товар

Вишукані чорні формальні шкіряні туфлі-дербі morgan de toi франценція 38 р.

980 грн
Опис

Одяг торгової марки Morgan (Морган) являє собою сучасні, жіночні та бездоганні речі з характером.
Французький молодіжний сленге слово Morgan символізує любов і пристрасть. Фраза «Je suis Morgan de toi» — це визнання в коханні, яке є синонімом традиційної фрази «je taime» («я тебе люблю»).Торгова марка була утворена в 1947 році й тоді вона називалася Etablissements E. Morgan
1988 року торгова марка позиціювала себе як широко відома та доступна, була створена концепція жіночого та молодіжного одягу високої моди в прекрасному співвідношенні якості, ціни та стилю. Модні колекції призначалися для жінок від 15 до 35 років і вирізнялися незвичайною елегантністю. Незалежно від віку, володарки одягу від Morgan завжди почуватимуться молодими та бажаними.
З 1991 року магазини Morgan з'явилися вже й за межами країни, оскільки торгова марка стала відомою на весь світ. Влітку 2000 року торгова марка представила свій найбільший за площею (800 м2) магазин на паризьких Єлисейських полях. Цей факт свідчить про величезну популярність і успішність компанії.
Колекції Morgan є завжди модними, оскільки в компанії не бояться експериментів, а сміливі дизайнерські рішення надають своєрідну родзинку жіночності та ніжності. Багато в чому, завдяки такому поєднанню моди, епатажу та неймовірної сексуальності, бренд став одним із найуспішніших у світі. Шанувальникам одягу торгової марки Morgan подобається не тільки їхній неповторний стиль, але також і бездоганна якість. Всі речі створюються під ретельним, просто тотальним французьким контролем.
всі товари Morgan вирізняються стилем і зручністю. Але все-таки, їх головною відмінністю від товарів інших французьких брендів є експресія, самобутність, оригінальність, а також сміливість і зухвалість, представлена в колекціях. Найкраще про філософію компанії говорить її девіз: «З того часу, як почалася любов...». Дуже часто бренд також називають Morgan de toi. Така назва свідчить про прояв любові бренда до своїх численних шанувальників.
Продаються чудові стильні шкіряні туфлі креативного французького дизайнерського мультибренда Morgan De Toi. Ця модель не випадає з основної філософії бренда: вони також стилізовані під формальні чоловічі шкіряні туфлі-дербі, але жіночого шарму їм не займати.
Верх виробу виконаний з дуже м'якої гладкої натуральної шкіри матового чорного кольору Модель із красивим округлим мисом. Мис і закаблук — фіксовані. Дизайн туфлів традиційно виконаний у стилі мінімалізму. Немає жодних декоративних елементів. Модель фіксується на нозі за допомогою круглих вощених шнурків чорного кольору, які протягуються через 5 пар акуратних отворів.
Виворітна сторона взуття обладнана підкладкою, виготовленою з м'якої гладкої натуральної шкіри чорного кольору. В зоні задника — об'ємна вставка з оксамитової тканини сірого кольору. Устілка фірмова анатомічна незнімна. Верх устілки — гладка натуральна шкіра чорного кольору. На устілці є фірмове маркування бренда.
Туфлі на невеликому, чоловічому типу, складаному підборі (його максимальна висота — 30 мм.)
Підошва виготовлена з рифленого еластомеру чорного кольору. Набійка виготовлена з досить зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. Взуття з невеликим рантом, декорованим маленькими металевими посіченими шипами.
Взуття у чудовому стані. Розмір задекларований 38. Довжина устілки 24,7 см. Максимальна ширина устілки приблизно 85 мм. Туфлі на стандартну або трохи вже повноту стопи.
Модель має дуже благородний вигляд.
Ціна моделі 129 швейцарських пива = 5.278 гривен.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари