Всі категорії
Додати товар

Закриті чорні шкіряні туфлі kickers франція/англія 40 р.

685 грн
Опис

Історія молодіжного бренда з виробництва взуття KicKers почалася з 1968 року у Франції. 2 роки марка тяжіла безвідмовністю, але до 1970 року ситуація докорінно змінилася, і KicKers стали не просто стильним взуттям для молоді, а цілим атрибутом, асоціацією, символом епохи гранжу! Щойно штаб-квартира бренда перемістилася з занадто вишуканої й занадто примхливої Франції в столицю музичного бунтаря — Лондон, справи в компанії пішли на лад. Як лірично це не звучала, але все почалося з натхнення. Саме натхнення підштовхнуло засновника KicKers, Деніела Рофоста, безпосередньо до відкриття марки, що спеціалізується на виробництві взуття, вид якоїкликав про свободу, незалежність, екстраординарність і настрій молодості. Побачивши одного разу рекламну афішу американського мюзикла «Волоси», Рофост проникний бажанням підкреслити свою унікальність, й унікальність вільної духом молоді, зробивши те, що ніхто до нього не здогадався створити.
Всі звикли до моди на денім: з цієї тканини роблять весь верхній одяг, але надати джинсовий забарвлення взуття не здогадався ніхто. Ніхто, крім мрійливого Деніела Рофоста. Так з'явилися на світ перші «кікери» — кеди, розмальовані за аналогією малюнка джинси. Взуття покоління рокерів, гранжу та свингувальної молоді, які просто обожнювали ці черевики. «Кікери» уособлювали сутність культур і субкультур 80-х і ранніх 90-х років. Навіть слоган говорив про бунтарський настрій, про суперечливий і провокаційний спосіб мислення: «le vrai est gravé», що означає «праворуч вигравіювана». З 1977 року в асортиментний ряд була додана лінія взуття для зовсім юних бунтарів — взуття для дітей і немовлят. Під стати своїм стильним і незалежним батькам.
Взуття від Kickers вирізняється незвичайною міцністю, практичністю та комфортом. Матеріали для виробництва використовуються тільки натуральні та високоякісні. Це веселе, яскраве взуття для тих, хто вміє радіти життю, цінує комфорт, красу та якість. Еластичність, зносостійкість підошви взуття зумовлена тим, що виготовляється вона з каучуку природного походження. Підошва дуже легко згинається й має гарні амортизувальні властивості. Також взуття Kickers вельми міцне, тому слугує довго. Це взуття унікального та оригінального стилю для тих, хто йде в ногу з часом.
Перед Вами дуже якісні туфлі від англо-французького взуттєвого бренда Kickers. Модель у стилі Мері Джейн із вузьким шкіряним ремінцем, регульований за допомогою акуратної металевої пряжки. Фіксація — надійна липучка. Туфельки з досить широким округлим комфортним мисом. Туфельки, природно, виготовлені з товстої натуральної шкіри. Колір чорний. Тисненням по шкірі на зовнішній бічній поверхні зображено назву бренда. Зсередини взуття повністю шкіряне, тільки в передній частині для максимального комфорту — щільна м'яка текстильна підкладка, що дихає. Закаблук посилений додатковим шаром шкіри. Устілка дуже м'яка шкіряна (гладка натуральна шкіра чорного кольору), не знімна. По периметру шкіряна устілка пришита до підошви виробу.
Підошва виготовлена зі шкіряної міжпідошви (за лінією шкіряної міжпідошви шкіряний верх виробу з'єднується з надійною підошвою міцними нитками чорного кольору
з утворенням ранту) й основної підошви — високоякісного зносостійкого натурального каучуку з характерним фірмовим протектором. На підошві — всі фірмові атрибути бренда.
Туфлі в чудовому стані. Розмір — 40. Довжина устілки 25,5 см. Максимальна ширина устілки — 85 мм. Взуття на досить широку об'ємну стопу. Туфлі дуже міцні.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 39.5
Категорії:
Матеріал:
Сезон: