Всі категорії
Додати товар

Kickers – шикарні жіночі лакові туфлі, р.40 (устілка 25 см), франція

1500 грн
Опис

Пропоную шикарні жіночі лакові туфлі відомого французького бренду KicKers чорного кольору, розмір 40 (устілка 25 см) дешево.
Матеріал – натуральна шкіра.
Туфлі нові, привезені із Англії.

Без торгу.
Безпечну доставку та післяплату не пропонувати.

Про KicKers.

Історія торгової марки взуття Kickers, розпочалася у 1968 році у Франції. У 1970 році стався значний прорив і Kickers стала не просто модним молодіжним взуттям, а цілим символом, атрибутом та асоціацією з епохою гранжу. Можливою причиною цього став переїзд із досить примхливої та надто вишуканої Франції до Лондона – столиці музики та бунту.
Метою компанії Kickers Даніела Рофоста було створити таке взуття, зовнішній вигляд якого кричав би всім про свободу, екстраординарність, дух незалежності та молодості.
Взуття Kickers відрізняється незвичайною міцністю, практичністю та комфортом. Матеріали для виробництва використовуються лише натуральні та високоякісні. Це яскраве взуття для тих, хто вміє радіти життю, цінує комфорт, красу та якість.
Еластичність, зносостійкість підошви взуття обумовлена тим, що виготовляється вона з каучуку природного походження. Підошва дуже легко згинається і має хороші амортизаційні властивості.
Також взуття KicKers дуже міцне, тому служить довго. Це взуття унікального та оригінального стилю для тих, хто йде в ногу з часом.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
Категорії:
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари